Onsdag

Jaha, nu da? Nu ar ju Halloween over.. Jag tror faktiskt att Halloween ar min favorit "tradition" det kan man nog inte ens kalla de, inte hogtid heller. Pahitt! Halloween ar mitt favorti pahitt. Det ar sa mysigt att baka lite Halloween bakelser eller godis, kla ut sig, se alla andra hur och lagenheter som spokar ut deras hem sa att man knappt vagar ga in. Jag tycker det ar ett perfekt pahitt. Det ar inget man kanner sig tvungen till att gora sa som julafton eller nyarsafton. Har man knapert om pengar sa fira det inte, ingen tvingar dig. Det ar upp till var och en och darfor har jag vart att forsta sig pa manniskor som klankar ner pa det och sager att det ar affarernas pahitt sa man ska spendera mer pengar. Ma sa vara men som sagt ar det ingen som ar tvungen. Jag gillar det iaf :)
Varan halloween var valdigt lyckad. Vi kladde ut oss till Smurfar, jag var smurfette och Morgan Papa Smurf. Vi gick till Big 4 pa fredagen och kollade laget. Herre gud vilken lokal. Tank er minst 2 Nynashockey hallar pa en vaning och det fanns en undervaning ocksa. Helt sjukt stort. Vi stod pa dansgolvet ett tag, arligt talat stod. Basen var sa fruktansvar hog sa det vibrerade i brostet. Nar man kollade sig omkring betedde alla sig likadant, fashinerade over ljudet. Troligtvis inte de smartaste att sta dar sa vi begav oss valdigt fort fran dansgolvet... Oronen varkte men det var en haftig kansla.
Nu har jag malat i 2 dagar. Koket, vardagsrummet och hallen ar klara.. och halva sovrummet :P Igar kom Tom & Matt over och hjalpte mig och Morgan pa kvallen. Tom ar malare pa heltid sa det hjalpte en hel del att han var har! Stackarn fick mala runt alla dorrar och tak for det ar jag vardelos pa. Idag blev halva sovrummet klart. VArker i handerna efter att ha statt med en roller. Taket har i lagenheten ar sa himla hogt sa jag var tvungen att anvanda en soppkvast for att na upp. Maste erkanna att jag har lite traningsvark i axlarna fran gardagen. Men fint blir det. Vi har valt en ganska varm ljusbrun i vardagsrummet och hallen. I sovrummen ar det en ljus ljus brun farg.. Mycket bra val av oss ma jag erkanna..
Ikvall ska vi till SAIT, universitetet jag ar intresserad av. Det har namligen en internationel informationsdag sa det ar perfekt timing att jag ar har nu. Ska ta med mig mina oversatta betyg och forsoka fa reda pa vad jag maste lasa upp for att vara behorig. Hoppas, hoppas, hoppas att det inte ar allt for mycket. Ar lite nervos faktiskt..
Efter det far vi nog besok och det ar mer malning pa schemat.. Har jag ingenting emot, sa skont att se skillnad. Ser sa fruktansvart mycket battre ut!!
2.5 dag kvar tills vi beger oss.. Ser fram emot det sa fruktansvart :)

RSS 2.0