Jag antar att det är läggdags nu..

 Jag har faktiskt inte gjort något vettigt alls idag, förutom att städat, ganska mycket för en gångs skull. Antar att det är hälsosamt att göra det ibland också. Funderat har jag också gjort, men tyvärr blir man ju inte vettigare för de..
Imorgon ska jag iaf ta en promenad ner på stan, ska försöka hitta ett par nya bågar. Inte bara ett par som jag använder i min ensamhet utan ett par jag faktiskt vågar vistas utomhus med. Det kommer inte bli lätt! Förra gången jag gav det ett försök fann jag två par som jag verkligen tyckte om, men eftersom jag tyckte om båda paren lika mycket kunde jag inte välja, vilket resulterade i att jag inte köpte några. Jag känner mig själv för bra och jag vet att jag skulle ha ångrat mig och önskat att jag hade köpt de andra paret..
Så imorgon hoppas jag att jag kan falla för ett par, annars blir det trubbel igen..

Dåligt samvete..

Ush va man blir lat fort. Jag tyckte jag var ganska ambitiös i Australien och gick på gym och cyklade runt, men så fort jag landade i Sverige så försvann all den motivation jag hade. Goda nyheter är iaf att Morgan har kollat upp hur mycket ett gymkort i Kanada kommer att kosta och det skulle gå på 2800 kr för ett år, men då ingår gym, löparbana, pool, klätterväggar + Squash. Det är ett måste när jag anländer! Förhoppningsvis kan man ta bussen dit så jg kan gå precis när jag vill och inte bara när Morgan kan köra mig. Men tillbaka till nutiden hoppas jag pa att jag snart kan gå på gymmet här hemma med Uffe, annars kommer jag nog förvandlas till en säckpotatis!


Åter till civilisationen

Det har varit alldeles för mycket att göra de gångna veckorna så jag har inte haft tid att skriva helt enkelt. Morgan har varit här i tre veckor och vi har både hunnit med Lettland och Gotland och några stockholms tripper. När Morgan hade 3 dagar kvar här i Sverige kom mina kära Ex-sambos Michaela och Anna, så det har varit fullt drag här ett tag. Men nu är jag ensam igen.
När Michaela och Anna var här kändes de nästan som gamla tider på Yxvägen (gymnasietiden) När vi inte ens lyckas att göra falukorv och stuvade makaroner finns det inget annat att göra än att bara skratta åt situationen. Nostalgi varning på hög nivå!

Mina planer inför de kommande veckorna är ganska oklara än så länge. Jag ska umgås med min vän Zandra och börja planera för min Kanada resa. För er som inte vet de än så kommer jag nog åka snart inom de kommande månaderna. När är fortfarande oklart. Men jag har fått mitt visum så det är upp till mig när jag känner att det är dags.




 


RSS 2.0