Whoo whooo!

En dag kvar pa jobbet sen bar det minsan av!
Igar jobbade jag melan 11-16.45.. Helt okey dag. Idag jobbar jag i baren med en ny tjej, far val gora mitt basta for att "lara" henne, har hort att hon har mer erfarenhet an vad jag har men jag kanske iaf kan visa henne runt sa hon vet vart allt finns, haha..
   Om 14 timmar landar vi i Las Vegas! :D

Jag har myror i brallan..


1.5 dag kvar!

Jag har varit valdigt, valdit dalig pa att uppdatera.. Men det blir liksom som om att gor man det inte med en gang sa har man sa "mycket" att skriva sa att man inte orkar och orkar man inte byggs det upp till ett stort berg, och vem orkar bestiga ett berg. Sa kanns det ungefar.. :P
Iaf pa min fodelsedag gick jag och Liz och fixade naglarna. Det var mysigt men hon som gjorde det var vardelos sa jag blev allt annat an nojd. Darefter hade jag ett traningspass med Ian, en personlig tranare pa gymmet vi gar till. Han sa at mig att gora bade de ena och andra, sa han kunde bestamma/mata mina styrkor och svagheter. De han sa som var varst var att jag var himla tight i vaderna och hoften, sa det skulle vi jobba pa. Inte riktigt vad jag hade forvantat men det var val bra antar jag. Efter det akte jag och Morgan ochg hade en middag pa en grekisk restaurang med Morgans familj + Pernilla och Mark (den svensk/finsk/canadensiska paret vi traffade pa lucia firandet) Det var en lugn men trevlig kvall.
Jag jobbade hela veckan, inget extraordinart hande.. Vi gick ut i lordags och halft firade min och toms flickvanns fodelsedag.. Det var trevlig men vi gick till Mercury och det var absolut smockat. Men lika jag var lika glad i hatten for det :P
I sondags var vi hemma hos Pernilla och Mark och splade spel med dem, kristin, Mike + ett 4de par. Vi spelade spel, at kex & ost och drack vin. Valdigt trevlig kvall. Hoppas det sker snart igen.

Vi aker till Las Vegas i overmorgon (torsdag morgon!) Ah vad jag ser fram emot det. Jag fick en biljett till en  cirque du soleil show av Morgan i fodelsedags present, sa vi ska ga och titta pa det pa sondag. Snacka om exalterad! Om ni vill ha ett litet smakprov sa ar det bara att kika pa denna lank och sen tryck pa view trailer:
http://www.cirquedusoleil.com/en/shows/mystere/default.aspx


..

Jag vet varfor jag inte tycker om ostron!
Jag fick tillrackligt manga kallsupar nar jag
var liten, sa jag ar fortfarande sa forbannat
trott pa smaken av saltvatten.

Ostron = Saltvatten smak, och det ar ingen som
kan saga naogt emot det! ;)

7 669 dagar gammal..

Jaha nu ar det 10 jan 2010. Herre jedamig vad tiden flyger fram.
  Idag har jag och Morgan varit pa ett stort outlet varuhus och inforskaffat mat. kott, kott, lite kyckling och pasta sas.. Det var allt vi orkade med. Det var sa fruktansvart manga korkade mannikor ute och handlade, folk med kundvagnar som helt plotsligt stannar i de mest tranga gangarna, manniskor som gar in i en och skrikande ungar. Jag tror bade jag och Morgan fick halft panik och vi gjorde bara en nodshopping innan vi sprang och tog skydd i bilen. Men inte ens det hjalpte, mannskorna kunde ju inte ens kora bil heller. Detta varuhus skulle nog kallas darhus istallet for att varna manniskor fran att ga dit. Jag undrar forresten om det ar fullmane ikvall, det kanske var anledningen.
  Imorgon ska jag ha 1 timmes traning med en personlig tranare, inte daligt va?! Det var namligen sa att nar man blev medlem pa detta gym som jag och Morgan nyss blev medlemmar pa sa ingick 3 pass med en personlig tranare.. Forsta passet vet jag att de gor en hel del tester sa de kan bedomma ens svagheter och styrkor och utifran det lagga upp mal och trana extra pa sina svagheter. Morgan hade sitt forsta pass forra veckan, han spydde. Sa jag vet inte riktigt om jag ser fram emot det for att vara arlig :P Men det ska bli kul att prova pa nagot nytt och fa reda pa vad jag behover starka. Far beratta mer imorgon hur det var! 
   Vi har borjat kolla pa Heros (igen) Morgan har aldrig sett det forut och det ar min favorit serie sa jag overtalade honom att borja kolla pa den.. Sa vi har borjat om fran forsta sesongen och kommer troligtvis forsoka ta oss igenom alla 4 sesonger inom en snar framtid. For er som inte sett den an, gor det! Eller hur Tobbe? :P



8.. Eller ska det vara 10 kanske?

Jobb, jobb men inga penagar.. Jag tjanar verkligen ingenting for tillfallet. Det ar ganska dott pa pubben for tillfallet faktiskt. Ingen har rad sa har ars att ga ut och ata mat eller dricka. Far vanta 2 veckor och hoppas pa att det blir battre. Loning imorgon, far se vad det har att erbjuda. Ingen hojdare skulle jag gissa pa!
  Idag ar det Nikkis fodelsedag. De planeras utgang. Far se vad jag gor. Ar lite kluven, trott men anda socialsugen :)
   Pa mandag ska jag och Morgan troligtvis ga ut och ata mat pa den skandinaviska restaurangen uppe i North West. Det ser jag fram emot. Hoppas pa massor med svenska saker, sa som kanske lite laktris som efterratt, hmm.. pytt i panna kanske. Eller nej, knackebrod! och kaviar saklart.. Ah bea sas! Det ar mycket jag saknar nu ska ni veta. 
  Ar lite trakigt, jag har fortfarande inte fatt paketen fran varken min mor eller fader.. Mina paket har inte heller kommit fram, det beror nog pa att det har varit jul och manga roda dagar..
  Jag har varit har i ungefar 3 manader och 3 veckor. Det ar ganska lang tid faktiskt. Hm.. Undra var jag ar om 3 manader. Forhoppningsvis i Asien med Michaela, Christin och Anna. Det skulle vara grant det! Men man kan alltid hoppas, vem vet vad framtiden har att erbjuda..

Sag forresten pa Are You Smarter Than A Canadian 5th Grater igar.. Det var en sa otroligt sjalvsaker advokat med i pogramet, han hade minst 4 stycken fyraaring utbildningar + att han var pavag att avsluta 2 till.. Jatte palast verkade han vara. Men jag tycket inte alls om honom pga att han var sa ackligt sjalvgod! Sak samma, forsta fragan som han fick var forsta klass matematik.
Fragan lod:
Nathan och hans 4 vanner ska ut pa en sjo och aka skridskor. Hur mana skridskor mast de ta med sig?  
Svaret kan ni ju latt lista ut sjalva, men ack, det kunde inte denna sjalvgoda advolat.. Han svarade namligen fel pa forsta fragan! Som tur var stod det en glad 10 aring vid sidan om och raddade skinnet pa den snoffsiga advokaten. Jag vart sa glad nar han svarade fel pa fragan. Ibland maste vissa manniskor tas ner pa jorden igen, det fungerar inte i langden att tro att man kan flyga runt och titta ner pa de andra "mindre smarta" manniskorna..
Ha! Det gjorde min dag.


Bio

Nu har jag precis kommit hem fran filmen Avatar, 3 timmar lang men valdigt bra. Tyckte den kandes som 1.5h.. Det ar svart att veta hur mycket filmen kostade att gora men det talas om mellan 250-500 miljonder dollar, men det kan jag verkligen forsta med alla specialeffekter. Maste tagit ar att gor den, neej kanske inte riktigt men en jadrans massa mannikor. I bilen pa vagen hem satt jag och Morgan och prata om hur garna vi skulle vilja vara en Na’vi (folkslaget i filmen) och hur otroligt lite vi uppskattar varan varld..
Nej jag tycker verkligen att det ar en film alla ska se..

9 dagar

Nyars dagen gick at att aterstalla sig efter nyars afton, jag kande mig bakis nar jag vaknade aven fast jag bara drack ett glas champange, maste ha varit pga av att vi kom till sangs sa sent. 
  Igar jobbade Morgan och jag stadade, jag tror jag stadade i over 2 timmar, damma, tvatta, damsuga, skrubba golv, stada ur skap, ush sa trakigt men enda sa behovligt. Nar Morgan kom hem at vi mat och gick till gymmet. Lite senare kom Tom och Matt over (tva av morgans vanner) och vi gick ut en svang och drack nagra ol. Var en trevlig kvall.
Idag har vi varit och shoppat lite, jag kopte 2 trojor, 1 harborste och ett par solglassogon. Morgan kopte tallrikar och kaffekoppar.  Nu ar vi hemma en liten svang innan vi ska ivag och se ZooLights dom har namlgen dekorerat hela zoot med over 1.5 miljoner lampor och det ar sista dagen idag dom har oppet sa vi ska vandra dit och strosa runt och dricka varm choklad :)
  Vi har fatt reda pa att vi far stanna har i lagenheten tills i mars eller april, vilket kanns jatte skont. Slippa att vanta pa tag och bussar i denna vinterkyla. Nar vi val maste flytta tillbaka sa ar jag forhoppningsvis i asien med Micha och nar jag kommer tillbaka "hem" ar det nastan sommar har och da har jag ingenting emot att vara utomhus.
  Sa mycket mer an detta har jag inte att beratta. Min vardag ar ganska gra for tillfallet. Eller jo, vi ska kolla pa Avatar imorgon. Ser faktiskt fram emot det aven om det inte ar min typ av film.

Kan bara bli battre..

Jag maste saga att mitt nyar inte kunde ha startat varre. Arligt talat det var det varsta nyar jag nagonsin haft! Det borjade med att de lovade oss att Morgan och jag skulle fa jobba tillsammans och det var mestadels darfor Morgan sa ja, sa att vi kunde atminstone vara tillsammans vid 12 slaget.. De berattade att vi inte skulle jobba ihop klockan 9 pa kvallen. Nagot besviken man blev men det var inte sa mycket att gora.. Tro det eller ej, det var ca 15 bartenders och en skulle servera i lobbyn, markniva. Sjalvklart blir jag den utvalde och alla andra fick se 12slaget fran himlen. Utsikten fran tornet var underbart, helt otroligt. Men nej varfor skulle jag ha tur nagon gang, markniva for mig.. Och nar val 12 slaget kom var jag helt ensam bakom baren eftersom alla som kunde lamna sina stationer var uppe i tornet. Sa, Gott Nytt Ar till mig sjalv! Fy va ensam jag kande mig. Inte nog med det, jag jobbade 7 schemalagda timmar igar och de gav mig 360kr, det tyckte dom att vi bartenders var varda efter 7 timmars jobb pa nyars afton. Aldrig mer sager jag bara! Morgan tjanade 1000 kr for 11h arbete.. Det ar inte ens 100 kr timmen pa sjalvaste nyarsafton! Nej i slutet av kvallen kande vi oss helt lurade! Dricksen var usel sa det hjalpte ju inte det heller. + att de forvantade sig att vi skulle jobba over pga att de var efter schemat och mer att gora an va de trodde.. Forsta hur manga onojda anstallda det var dar igar, helt otroligt. Jag var hemma 4.30..
  Nej mitt nya ar kunde inte startat varre!


De som var ett ljus i morkret var att jag fick ett samtal fran en kar vann,
vilken overaskning! Vad glad jag blev. Det gjorde min dag efter allt! 
Patrik


RSS 2.0