Halloween!

Pa mandag kvallen spelade vi Dodgeball, det var valdigt kul att se laget igen. Vi spelade valdigt bra och det andra laget var mindre bra sa efter halvlek ledde vi med 7-0. Sa vi bestamde att spela mest for skoj, blandade lagen och korde med olika regler.
Tidagen jobbade Morgan mellan 7-3.. Haha har ingen aning om vad vi gjorde pa kvallen. Dagarna flyter latt ihop nar man inte har sa mycket att gora.
Gardagen spenderade jag aif med Liz, Morgans mor. Hon var ledig fran jobbet och vi sysselsatte oss med att sy Morgans halloween kostym. Det var alldeles for lange sedan jag hade syslojd ma jag erkanna. Herre gu kommer ju inte ihag nagonting ;)
Ikvall ar det Halloween firandet. Morgan och Guy kommer nog hem vid 3 tiden (om 40 min) Om jag har glomt sagt det sa bor ju Guy har med oss. Eftersom han "tog" min plats nar jag akte hem till Sverige. Haha, nej inte riktigt men han bodde har med Morgan for att gora hyran billigare och for att det ar smidigare gallande jobbet for honom att bo inne i stan. Sa nu bor vi alla 3 har, nastan som ett litet kollektiv. haha neej kanske inte.. Iaf de kommer snart da blir det till att laga tacos och borja gora sig iordning infor kvallen. Jag skulle tro att folk borjar rulla in runt 6 tiden, sa det ska bli jatte kul att traffa alla igen. Det har varit ganska mycket pa senaste tiden sa jag har knappt hunnit traffa nagon.
Vi far se vad kvallen har att erbjuda.
Imorgon ska vi traffa Sushi! :) Knappt 1 vecka gammal. Ska ta bilder med Morgans Iphone och ladda upp i bloggen sa ni kan se de lilla livet..

De vi sysselsatte oss med igar kvall :)

framme

Ja men da ar jag ju antligen har. Calgary, Alberta, Canada. Annu en gang.
I Lordags jobbade jag mellan 16-00. Vantade tillsammasn med Martin &Sandra pa att klockan skulle bli 1.05 och att mitt tag skulle ga. Aven mamma och Lars var tappra och trots regnet tog sig ner for att vinka av mig.
Taget in till stan,gjorde allt for att inte somna. Kollade till och med igenom min fickkalender och ringade in alla namstagar varda att fira. Haha snacka om desperat att halla sig vaken. Val inne i Sthlm blev det psnik, taget var 7 10 min forsenat an vad det stog att det skulle vara pa internet. Jag var i dunderbehov av en toalett och min buss gick 7 min senare. Pa nagot satt klarade jag det och pa bussen mot arlanda. Satt och nikade och forsokte hallla mig vaken i 50 min vilket det tog till terminal 5. Var framme 3.15 flyget gick 6.55. La mig pa min gigantiska vaska och forsokte sova. Sov kanske i 15 min, lag och funderade pa allt mellan himmel och hav. Incheckning, overviktig vaska, men han blev godkand iaf. Pa flyget, slocknade direkt, vaknade i Frankfurt och fick reda pa att flyget var 20 min forsenat. PERFEKT eftersom mitt andra avgick 9.55 och vi landade 9.20! Panik!! Springer ut, far reda pa att det ar franen annan terminal, springer som en galning med tarfyllda ogen. Jag kan bara inte missa det! Springer, kommer fram till Terminal B och mots av en 30 meter lang ko till en passkontroll. Tararna valler upp och jag vill bara grata, istallet tranger jag mig och ber en sur tant om att ga fore, hon nickar, jag tackar. Forst i kon, passkontrolanten skrattar som vanligt at mina davarande oversminkade ogon "skit kul" tanker och och ler falskt. Genom, springer och marker att gaterna borjar pa 1 och jag ska till 22. Klockan ar 9.40... Nar jag val kommer fram till min gate ar det ko. Jag han.
For att inte glomma att beratta att mitt under redan byter nagra underfuntade foraldrar bloja pa deras 2 ariga son mitt pa satet, som lyckas vara snett framfor mig. Hur dum far man vara, det ar redan massa underliga lukter i den tranga kabinen eftersom det sitter ca 300 manniskor och luktar, andas och fiser. Nej inte kan vall det racka,
Let's change a diaper!!

Val framme motte Morgan mig pa flygplatsen med en stor bukett blommor. Skont att vara "hemma"..
Ikea vantade, och sen kollade vi pa filmen Knight and Day som jag hade fatt i resepresent. Faktiskt ganska bra men somnade tyvarr efter 30 min, var tvungen att se om den dagen efter :)
Nu blev det ett valdigt langt inlagg, och langre skulle det kunna bli. Men det far racka. Har aven provat delar av min halloween kostym. Ush och haha. Det ar val sa jag kan beskriva den. Folk kommer inte kanna igen mig och tur ar vall  det :)
Adjo

Sushi!

Ja gårdagen blev inte en flopp inte. Det kom och gick lite folk och det var faktiskt helt okey för att vara onsdag + att Nynäsposten "råkade" glömma att sätta in reklambilden för oktorberfesten. Så efter mycket om och men helt okey kväll.
Efter att vi slutade blev det lite after work. Trevlig. Kom inte hem försen klockan 3.15 och efter det pratade jag i telefonen tills jag nästan somnade. John Blund kom och hälsade på vid 5 tiden på morgonen. Funderade på att stanna uppe och äta frukost med mamma och Lars men John våldgästade och jag hade inget val.

Valparna är födda, i måndags kom dem. 3 black & tan hanar fanns bland en hel drös med honor. Vi ska nog åka dit så fort jag kommer över och "paxa" en:)  Så nu kommer Sushi vara hos Morgan om 2 månader. Tur att han han lägga parket innan de lilla livet kommer. Ingen höjdare med helltackningsmatta kanske.



Lön-för-att-ha-ungar-dagen

Vad skedde igår? Dagarna bara försvinner nu för tiden, fasten tiden går så fruktansvärt långsamt..
Jo jag var faktiskt nere på byn på lite småärenden igen, tycker jag springer där stup i kvarten. Efter det begav jag mig up till Mekonomen där min far nu mera jobbar, hälsade på honom och såg de nya lokalerna.

Jag begav mig in till stan ännu en gång vid 16 tiden.. Mötte upp med Micha och Anna och knatade runt och uträttade ärenden innan vi tog tunnelbanan till Slussen. Där vandrade vi runt tills vi hittade en restaurang där vi alla ville äta. Det blev plankstek, vin & till och med lte Gino till efterätt. Smarrigt. Mest Bar & kök hette stället. Sen kvatade vi vidare och tog ett glas vin på något Papapo... ställe, mins inte va det hette. Mycket trevlig kväll.
Fick väna en halvtimme i VH de var de enda sura, men vad gör det om 100 år.

Ikväll jobbar jag nere på Kocken igen. Undrar hur denna kväll kommer bli, det är ju trots allt onsdag. Barnbidragsonsdag om det gör någon skillnad? Jag hoppas iaf på mycket folk men förvantar mig inget.

Nu har jag lyckats ändra mig igen med min nya "vill ha" hund. Hon heter Mooshoo och är 3 månader och kan adopteras från humane society i Calgary. Hon är bedorande! (vet att det aldig kommer ske men man kan alltid önska ;)

.

Torsdagen spenderades som sagt med Moderaterna nere på Glade Kocken.. En lyckad kväll faktiskt förutom att proppen gick ca 5 ggr. Mindre bra kanske ;) Det var ett äldre gäng på 61 personer som kom ifrån Solna.

På fredagen begav jag mig in till Sthlm. Orkade inte vimlet på centralen så gick av på Söder och knatade till Slussen. Där mötte jag upp Anna & Michaela. Det var dags för Michaelas fördelsedags present. Kryssning till Mariehamn & tillbaks såklart. En anorlunda upplevelde måste jag säga eftrsom det var min förta kryssninig. Som sagt konstaterade vi att: Det är inte konstigt att dagens ungdom är som de är när folket på färjan är dreas föräldrar. Kryssningen var lyckad och vi begav oss nöjda hem.
Kvällen spenderades med Oktoberfest på Glade Kocken. Tog tågen från Slussen och klev av vid hamnen och sen var det full rulle till kl 1.

Så igår återhämtade jag mig.

Var på systemet idag, inte mycket folk där inte på en måndags frörmiddag, men tur är väll det.

2 månader idag i vårt fina Svealand..

Igår jobbade jag på Utsikten igen, troligtvis min sista dag eftersom det kommer börja lugna ner sig där uppe. Det är nästan som ett sesongsjobb, hösten och våren är jätte mycket folk där men resten av året blir ganska lugnt. Visserligen kommer många för julbord, men oftast stannar de inte över natten vilket betyder att jag inte behövs.

På kvällen begav jag mig och Zandra till våran vackra huvudstad. Tåget gick kl 20.00 och vi kom fram till Söder ca 21.. Vi vandrde lite tills vi kom till Black & Brown. Äkta pubb känsla må jag säga. Vi satt där och pratade tills vi vart hungriga. Vi hade liksom ingen större lust att köpa en hamburgare för 170 kr så vi vandrade till Slussen och åt lite Classy food :P Haha. Snacka om att jag är seg ibland.
-150 utan lök?
-EEHH? Det står 45kr på skylten..

Ja ni kan ju tänka er. Som tur var sa jag väll kanske inte vad jag tänkte utan bara såg fruktansvärt vilsen ut.. Som vanligt med andra ord.

Vi vandrade sedan till Akkurat som även den låg i närheten. Mysigt ställe. Träffade 2 killar från Chicago? Väldigt trevliga men tyvärr var vi tvungna att gå ganska snabbt eftersom sista tåget går 00.22 från stan. Annars hade vi fått vänta till härliga 5.22.. Njaa ingen höjdare kanske..

Idag börjar jag jobba kl 15.00. Får se hur det går, ser iaf fram emot det :)

Yippi

Sen jag skrev sist har jag jobbat & tillbringat 2 dagar med Anna :) 

Jag har ett distansförhållande på 7043.67 km, eller 7043670 meter om man lättare fattar att det är jäkligt långt på så sätt. Det är inge vidare må jag säga. Imorgon är det 2 månader sedan vi sågs. Vi har varit tillsammans 1 år och 11 månader och utav dem har vi varit ifrån varandra ca 7 månader.. Kanske ingen höjdare om jag ska vara ärlig.

Men den 24 okt bär det av igen. Mot Morgan och mot varmare breddgrader! Visserligen bara på besök (jag kommer tillbaka om några veckor) men endå. Äntligen!


Sen ska vi även passa på att tillbringa 2 veckor här!


IT'S ALIVE!


Kors i taket
Säg aldrig aldrig 
När grisar flyger
Väntar man på något gott...

Efter en 3årig dvala har det återuppstått. Inte helt utan hjälp precis (men med lite hjälp av Lars)  
Men kan man tänka sig. Hittade 3 år gamla sms och bilder på mobilen. Väldigt underhållande och läskigt.
Tänk om man kunde stanna tiden iblan eller åtminstonne gå tillbaka.
Det komiska i de hela är att min spelningslista har ytterst små förändringar i jämfördelse för 3 år sedan.
Ny musik kommer och går men den bra består

?

Hmm.. Det är lite segt att gå till gymmet, det har jag tyckt sen när jag började.. När man inte ser eller märker någon skillnad heller blir det ju ännu segare.
 
Det är liksom som att jobba utan att få lön.
Vem är dum nog att göra det
?

Nej inte riktigt så illa är det väl inte, men nästan..

1 månad och 20 dagar..

Jahaja. nu ska vi se, vad har jag sysslat med.
I torsdags var jag som sagt och kollade på "we will rock you" väldigt bra måste jag säga. Men erkänna att jag blev väldigt paff när vissa låter var översatta till svenska och texten var helt ute och cyklade i jämförelse med orginalet, men det var väldigt bra ändå..
Lyckades även köra från Globen-Djurgården-Globen-Nynäs. Det gick väl helt okey förutom ett besök in i en oväntad rondell. Men sånt händer väl antar jag :)
Väl hemma var det bara att gå till säng eftersom det var till att jobba på Utsiketen på fredagmorgonen, som tur var började jag inte försen kl 9. Efter en ganska seg dag såg jag såg jag fram emot en kväll med att slappa och äta kräftor. Men ack så jag bedrog mig. Blev haffad i dörröppningen och tillfrågad om jag ville jobba på Glade kocken, och eftersom de är det jobbet jag trivs bäst med så sa jag självklart ja. Klockan 5 började jag där nere och var inte klar försen kl 11. Hem och sova och upp till 9 igen då utsikten väntade igen.. haha vilket virrvarr det har varit de senaste dagarna. Jobbade till 4 tog 17.30 tåget in till Hallunda med Zandra. Kvällen blev väll inte som förväntat precis. Men sånt är livet antar jag.
Shoppade lite i Haninge på vägen hem och sen var det tidig sänggång.

Jobbar tisdag och torsdag som jag vet om just nu. Känns faktidkt lite skönt att vara ledig lite, men inte för mycket!!

Livet blir aldrig som man planerat och därför så är det lika bra att inte planera
eller att ha många planer som man kan vraka och välja mellan.
Som tur har jag min andra hälft som är så öppen och förstålig till mina snabba vändningar.
De senaset 7 veckorna har vi bara "träffats" på söndagar. Lite smått påfrästade.
Men de som är värt att behålla kommer inte med posten precis..
Haha..

RSS 2.0