Poker, appelpaj och osregn

Sa sitter jag har i soffan igen.. Klockan ar 22.33 och jag har jobbat en kort dag i dag, valdigt skont ma jag saga.. Mandag idag sa det var knappt nagra kunder sa jag slutade 21.30.. Jag fick aven skjuts hem av Tracy sa det var en valdigt bra kvall ikvall.. De regnar som skjutton men vad gor det mig :P
  Jag har varit en duktig flickvann ocksa, for nagon vecka sedan fick vi ett paket pa posten som inneholl Vaniljsas bland annat.. Morgan har namligen aldrig hort talas om de forut.. Sa da tog jag mitt ansvar idag och bakade en appelpaj till honom, sjalv ska jag baka mig en blabarspaj imorgon, klockan ar alldeles for mycket for att gora en till ( bakade namligen den nu efter jobbet) 
  Igar spelade vi poker och drack vin ( cider, och en och en annan ol) jag vet hur man spelar men ingen anning om hur de dar markerna fungerar.. Sa jag tackade nej och tittade sa glatt pa, men nar en tjej fran jobbet (dennice) var tvungen att aka hem tog jag lite glad i hatten mer an garna over hennes spel.. De var jag, Morgan, Ian, Sean, Adam och Gavin.. Tro det eller ej men jag vann! :) Haha, vette tusan hur det gick till men jag lyckades.. och inte nog med att jag van aran, det var 660 kr i potten, Morgan som kom tva fick tillbaka sina pengar (60) men resten var minna :D Men jag tycker det var mer an ratt att ge Dennice 60 tillbaka for det var de hon hade betalat for att fa vara med + 60 kr for att hon lat mig spela. Alla glada och lyckliga :) 
Nej nu maste jag ga och kolla till appelpajen!

Saknad

Vanner man kan ringa och prata i timtal med.
Vanner som man kan beratta allt och lite till for.
Vanner som alltid har tid eller tar sig tid for att ses.
Vanner som alltid lysnar och ger goda rad..


De ar vad jag saknar mest just nu..
Och jag vet inte hur jag ska overleva i Kanada..
Morgan ar saklart en av de basta vannerna jag har, men..
Han ar ingen tjejvan, det ar skillnad..!




Jag saknar er sa det varker!

Onsdag

Nej ush klocka ar hur mycket som helst.. men jag vill inte sova..
Vad har hant? Jobb, jobb, jobb.. & sa tva dagar ledigt.
Jag var ledig mandag och tisdag men morgan var bara ledig tisdag, sa det resulterade i att jag och Gavin kopte alkoholhaltiga dryckor och akte hem till hans hus och borjade kvallen omkring 6 tiden, Tracy jobbade mellan 6 och 9 men de hindrade inte mig och Gavin att dricka.. Vi kollade pa The ATeam haha en gammal film som Gavin tydligen tycker att alla maste ha sett, vilket vi inte gjorde utan pratade istallet och filmen i bakgrunden.. Hans hund nu mera ar inte en hund langre utan en "liten ponny" som veterinaren sa fint uttryckte sig.. 41 kilo vager den lilla byrckarn och de sa att han troligtvis kommer sluta pa en sadar 50-60 kilo!! Men sot ar han da allt :)
Tracy kom hem och festen fortsatte, vi tog en taxi till Roseies dar Morgan jobbade och sedan gick det utfor.. haha nejda inte sa illa var det, men fest var det :) Vill inte ens prata om tisdagen, jag ar halft doende..!

Idag pa jobbet var det narga yngre modrar som hade med sig sina barn till pubben, vilket har inte ar sa konstigt.. Det var trots allt QUIZ kvall sa alla brukar ga hem omkring 10 tiden (speciellt om de har barnen med sig) MEn nej da, dessa tva mammor stannar till stangning och till och med langre an sa.. 00.15 tog de sina stackar barn och lamnade pubben, flickan var omkring 8 ar och pojken kanske 4.. Fulla och glada tar mammorna sa snallt med sig barnen till bilen och kor sa vackert hem... Fy vad det irriterar mig..! De ska vara foredommen men framfor allt mammor... HUA!

Nej nu vantar sangen, ska forsoka sova lite innan Morgan kommer hem, han ar namligen ute med Ian och dricker.. Men har ligger jag trott och berlaten och ville inte alls folja med, har namligen huvudvark.. Godnatt

Min forsta dejt ;)

Vi hade varan lilla dejt igar iallafall, Morgan jobbar inte forens pa fredag sa igar var vi bada lediga..
Forst blev det en slo morgon med sen frukost och gymmet.. Efter det akte vi hem och fixade iordning oss, tog bussen ner till stan och shoppade lite saker at Morgans syster Cathryn (hon fyller namligen ar snart)
Efter det var det middagsdax, Morgan tog mig till en Koreansk BBQ resturang som vi spanat in for manader sedan... Det blev bordsbbq, de oppnade en lucka i bordet sa vi kunde grilla varan egen mat.. Jag bestallde en mix talrik av kott och tillbehor och morgan bestallde tva stora kottbitar. Det kluriga var att man hade inga tallrikar, man la den fardigstekta kottet i ett saladsblad med lite ris och tillbehor sa som morotter, lok, sas och en hel del jag inte har en aning om var det var (dock valdigt smaskigt) Nar vi var klara med den maten  efter troligtvis over 1.5 timme bestallde vi cholkadfundue (doppade frukter i choklad) aven det fick vi gora sjalva vid bordet.. Det var verkligen hur mysigt som helst.. Resturangen var en BYO (bring your own) vilket resulterar i att man tar med sig sin egna dricka, sa jag och Morgan kopte vara favorit viner innan.. En flaska var, valdigt lyxigt ;) Jag tror middagen tog over 2.5 timmar men det gor det samma, det var sa fruktansvart mysigt.. Jag vill inte ens beratta hur mycket hela kalaset kostade men det gor de samma eftersom vi annvande vara drickspengar for dejten, inte helt fel att fa sa mycket av fulla gamla man pa jobbet, haha.. Efter middagen vandrade vi runt i stan och plotsligt hamnade vi i en spelhall, sa lange sedan jag spelade sadana spel men fy va roligt det var! Rambo, airhockey, dansspel, mer skjutspel med mera... Efter att vi spenderat lite mer pengar dar gick vi till ett utestalle som heter Mustang, det var namligen salsa natt, vi dansade inte men vi kollade ett tag och blev nostalgiska (Michaela var sa fruktansvart lycklig sist vi var dar :) Efter det blv det en eller tva cider pa Rosies innan vi tog en taxi hem..



Detta var absolut en av de basta natterna/kvallarna i Perth an sa lange..!

Utkast..

Att ga till sangs igar kvall kunde jag ju glomma! Killarn kom hem runt 1.30, da var jag fortfarande uppe eftersom jag tyckte det var en smart ide att vanta pa morgan tills han kom hem.. Men inte skulle han till sangs inte.. Ah nej de skulle spela poker (uppvarmnin tills idag, idag skulle vara som en liten hejda grej till Morgan eftersom han slutade pa quinn igar.. Det var Morgan, Mike, Aidan och Laith.. Jag vill inte ens prata om hur kvallen slutade men jag kan ju saga att jag somnade nagon gang omkring 6.30 pa morgonen, nykter, trott, och fly forbannad...
Men ny dag nya tag, vaknade runt 2 tiden och borjade jobba 17.. och nu sitter jag har.. Efter nagra gratis drickor pa jobbet, 8 killar kring koksbordet (spelar poker) och efter att ha atit 2 oerhort goda mackor med agg och kaviar,, Club [V] pa tvn och datorn i knat.. Nej till nagot roligare...

Pratade med Tobias igar, det var ju hans fordelsedag sa jag ville ringa och saga grattis.. Sa roligt och samtidigt sa sorligt att hora gamla roster som man saknat sa.. Jag pratade aven med Zandra och da kom tararna.. Grat som ett barn nar jag berattade for Morgan vem jag just pratat med. Det kanns som en forlorad del av mig.. 7 veckor kvar..!


...

Ush nu ar det segt pa jobbet.. Denna kvall kandes oandlig! De andra siter nu pa pubben och dricker gratisdricka medans jag sitter har, har absolut ingen lust att dricka ikvall.. Inte ens for att det ar Morgans sist dag tanker jag dricka.. Nej ska snart ga till sangs sa att det blir en ny dag!
Jag spelade Squash har om dagen forst med Mike (tror att det var forra tisdagen) och sedan med Vince pa torsdagen.. Jag forlorade bada gangerna men det ar sa fruktansvart kul sa jag och Vince ska ta en retur match nu pa tisdag.. Jag onskar verkligen att Nynas kunde ha en squashbana eller tva.. Det ar sa enkel underhallning och alla kan spela.. Kankse det ar mitt uppdrag i livet, att bygga en squash hall i lilla staden ingenstans ;)
Morgan bjod faktiskt ut mig pa en dejt har om dagen.. Jag blev sa glad, en dejt.. Har aldrig varit pa en dejt.. Eller kanske jag har men inget som jag kallat dejt.. Men den blev installd.. Morgan fick ju jobb pa Rosies och de har backpacker kvall pa tisdagar sa dar akte dejten at skogen.. Mjaha vad gor man da istallet, jo ett par vanner fran jobbet undrade om vi inte skulle aka ner till Rosies och terrorisera Morgan pa sin andra dag pa nya jobbet.. De tyckte jag inte lat sa illa sa de slutar med att dejten andrades till en festdag. Inte allt for daligt :)
Nej nu ska jag ga till badds!

Grattis Tobias "Norden" "Bonden" Snall pa 20 ars dagen. Antligen systembolagsmyndig!

Ost, Vingardar och Pizza

Igar var en mycket trevlig dag, vi var namligen lediga och bestamde oss for att aka ner mot Margaret River (nagra timmar nerat i lander) Mike var ocksa ledig for att det var en rod dag har sa han foljde ocksa med (Chloe ar pa semester i Canada i 10 dagar)  Vi akte klockan 9 pa morgonen for nya strapatser..
Vi akte och akte och akte.. Tills vi fann en liten ostfarm dar de hade gratis provsmakning, och hur manga sager nej till det ? haha.. Morgan var lite skeptiskt och sa innan vi gick in att han minsan inte ska kopa nagon ost.. Men vem kom sedan ut med 150 gram creamy cheese ;)
Vi akte vidare och besokte 4 eller 5 vingardar och hade gratis provsmakning.. Jag provade "bara" de vita vinerna medans Morgan drack bade de vita och roda (och nej vi anvande inte spotthinken) haha.. Morgan var val lite glad i hatten mot dagens slut.. Sedan at vi pizza och akte hem och drack lite billigt vin innan det var dags for sangen.. :)
Idag ska Morgan jobba och jag ska troligtvis spela Squash med Vince..

RSS 2.0