..

Igar var en givande men lite helvseg dag. Pratade bade med Michaela, Catarina och far via Skype. Tro det eller ej sa tog jag en liten springtur ocksa, en 30 minutare. Sushi var inte alls lika exalterad over att springa som jag trodde han skulle vara. Det var mycket roligare att forsoka jaga skator och gud vet vad pa vagen. Gick senare pa langpromenad som han uppskattade desto mer. Jag lagade mat till Morgan kom hem och sen fick vi skynda oss ivag till Puppy Playtime. Ett 15tal hundar som springer sig trotta och leker med varandra inomhus. Sushi sager vanligtvis inte ett ljud hemma men nar han kommer dit ar han den mest hogljuda hunden av dem alla, skaller inte men skriker nar han blir exalterad. Lite halv pinsamt om jag ska vara arlig, jag lovar det ar inte bara lite kan skriker. Det var gardagen.
  Jag ska forsoka mig pa en till springtur och se om det fungerar battre idag istallet. Sen ska vi kanske kopa barstolar, hittade begagnade pa internet som vi ska kolla upp. Inforhandla mat och kvallen ar obestamd.
Det ar -1 idag sa det gar mot battre tider, men de sager att de ska regna pa eftermiddagen sa jag maste nog bege mig snart.

Happy, Happier, Happiest!

Oj milda makter. Det var manader sen jag uppdaterade.. Tror det beror pa att humoret har inte alls varit pa topp, langt ifran. Serigosa problem med visumet resulterade i ett dalande humor, annu varre immigrations manniskor och man kralade pa asfalten.. Vilken nergang.
  Men sa kom vandingen, jag och Mor min kopte biljetter over atlanten for att traffa Mr M. Mamma planerade 10 dagar har i kalla Kanada och jag 30.. Antligen fick jag traffa Morgan efter 3 langa manader, humoret var redan halvvags upp. Vilken sakand att vara ifran varandra sa lange, onskar inte ans min varsta fiende ett distansforhallande. Vi shoppade, shoppade och shoppade nar mor var har.. Jag ar sa less pa att shoppa, ar sa anti-shopping nu sa att det ar lojligt. Ingen shopping pa en manad, minst! ;)
  Som om inte resan gjorde en glad sa fick jag ett efterlangtat mail en morgon. Fran London! "
Dear Applicant.
Please be advised that your file is now ready for visa issuance
Yay! Jag har antligen fatt mitt efterlangtade visum. Helt ovantat jag som var sa saker pa att det nte skulle ga igenom. Vilken lattnad. Den enda haken ar att jag maste vara tillbaka i Kanada innan den 26 july 2011. Men det ar smallar man far ta. Hade planer att stanna hela sommaren i Sverigen men saker och ting andras snabbt.
   Men som om dessa tva handelser inte hade varit tillrackligt sa kom en lagenhet i samma hus som vi hyr denna lagenhet upp pa markenaden. AAAH! Precis dar jag vill bo, har! Vi gick pa visning samma dag som den kom ut. Vi la bud pa den dagen efter och helt plotsligt hade vi kopt en lagenhet. Var lagenhet! Mitt i cantrum, men med charmen som jag alltid onskat. Morgan, Visum, Lagenhet. Kan det bli battre! Haha faktiskt kan det de, Morgan ska pa Polis intervju imorgon. Han har klarat sig anda till Panerintervjun vilket ar jatte spannande. Jag onskar han all lycka. Han fortjanar det sa.

Nu kurrar magen. Agg & hembakat brod vantar.
MLS® C3463198
Hopefully happily ever after! ;)

RSS 2.0