Lordag

Jag och bloggen verkar motarbeta varandra, eller jag motarbetar iaf bloggen ;) har inte ritkigt prioriterat den pa sistone.
Natten mot tisdagen kom min kara van michaela, jag och Morgan akte och hamtade henne pa flygplatsen.. Det verkade som om Micha tog med sig det daliga vadret till Perth for de tva foljande dagarna var det mulet och i onsdags regnade det till och med! Jag har slingat haret ocka, blont. De sokte "modeller" som kunde stalla upp pa att farja haret for det skulle prova/visa nya produkter, jag jag tackade glatt ja. Sa jag fick en slingning med folie och en frisor gratis, inte illa pinkat for en trahast.. Vi har aven fixat allt som micha kommer att ha anvandning av sa som bankkonta, solskyddsfaktor, parasoll och mycket mer.
Igar provade jag att spela squash for forsta gangen, Jag och Morgan hyrde en bana i en timme och tusan va roligt det var. Racket spel ar inte riktigt min grej men kul var det iallafall.. Men herre gud vilka biefekter, jag kan knappt boja mig, har sadan fruktansvard traningsverk i rumpan, det ar nog den varsta hittills!!
 Morgan borjade jobba klockan 12 idag, nagon ringde in sig sjuk..sa idag har jag och micha varit nere pa stan och shoppat, vi traffade en svensk pa bussen ner och yttligare tva inne i en skoaffar, det verkar krylla av oss har :) Mycket trevliga konversationer fick vi allafall! Efter 2.5 timme pa stan hade Michaela inforskaffade sig en strandklanning och jag ett par sandaler.. Plus att jag vet vad jag ska ge Morgan i fodelsedags present, det blir nog en dagsutflykt med en bat har i Perth, och att bada med delfiner ingick.. Sa det tyckte jag lat bra, plus att jag vill gora det sjalv.. haha,.. Nej nu maste jag ga till jobbet.. Lovar att uppdatera snart igen!

Om ni vill far ni garna kolla in michaelas blog ocksa: Michaelasresa.blogg.se :)

Mandag = Fredag

Jobb, jobb och jobb.. Jag harf jobbat sedan i torsdags, sa nu ar det min fredag :) och ikvall klockan 2 inatt ska vi aka och hamta micha :)
I lordags fick vi sluta tidigare, klockan 9 i stallet for 12 pga att det var sa lugnt, vilket resulteraade i att vi korde hem och bytte om sedan akte vi tillbaka for att dricka vara "staffis". Kvallen sltade runt 12 med tre pints i magen, och Chloe och Mike kom och hamtade oss, de hade namligen varit pa bio..
Pa sondagar ar det Sunday session pa The mighty Quinn (som pubben jag jobbar pa sa fint heter) och med det menas att det ar irlandsk live musik och irlandska dansare, maste lite blygt erkanna att det har faktioskt sin charm :)
Man far hora sa mycket pa jobbat som man egentlgen vill slippa hora.. Sa som nar gamla gubbar kallar mig olika saker och som igar till exempe da sa en man i 55 ars aldern att min stjarna pa min tand "turn him on", snalla, vad vill han att jag ska gora? Jag vill inte veta att han tycker saom smatjejer ( om man jamfor med honom)!! Han har saker barn hemma som ar i samma alder som mig, men han skulle aldrig tanka tanken om dem... Men jag naser att sa lange ingen ar elak eller rent acklig, kan jag fortsatta. For jag trivs faktiskt pa jobbet, alla jag jobbat med hitills ar jatte snalla och jag kanner att jag verkligen kan fraga saker utan att kanna mig dum.. Men nagot som ar underligt ar de olika blandningar av alkohol folk faktiskt vill dricka, sa som: Halften lemonad halften ol, Limekonsentrat och ol, LemonLimeBitter (smakar skunk), Halften Guinnisehalften Killkenny (black and tan)  eller varfor inte lite Vodka och Sodavatten, Mummsigt eller hur :P
Vi har surfat igen, bade lordags och sondags, vi hyrde tva brador.. Forsokte pa egen hand, och jag kom faktiskt upp, men foll lika fort igen.. Och igar var det allt for vindigt sa det var nast intell omojligt, var helt slut nar jag kom upp ur vattnet..
 Idag ar det jobb igen klockan 17.. Sedan efterjobbet aka till flygplatsen!! :D



Im gay by the way..!

Igar var faktiskt forsta gangen jag gick till jobbet och inte var nervos. Men det andrades snabbt eftersom jag markte att nagot var valdrigt fel nar jag klev in i pubben, jag kunde dock inte satta ord pa vad det var men nar nagon sager att det ar stromavbrott var saken sjalvklar.. Nagon som jag snabbt kom att tanka pa var att kassaappaaterna inyte funkade, vilket resulterar i att jag inte vet nagra priser.. PANIK! Men efter happy hour kom elen tillbaka efter 1.5h...
Det skedde en helt sjukt kul grej igar, jag stod och hallde upp nagon underlig hemmagjorda shot till en kund (karamell likor, kaluha och bailys de kallade den bumble bee) , till en kille i kanske 30 ars aldern, inte speciellt snygg men alldaglig. Helt plotsligt sager han: That guy besides u to the right? Kollar pa morgan och nickar at mannen.. He is sooo HOT! Jag hinner inte mer an hora vad han sa innan han fortsatte: Im gay by the way..! Haha jag visste inte vad jag skulle saga och helt plotsligt smet orden ur min mun utan att jag han tanka efter: I know he is my boyfriend... Efter det blev han avundsjuk och sa at jag var en lycklig kvinna och han verkligen hade hoppats pa att Morgan var gay.. Och som om inte det var nog tog han aven upp de infor de 8 vanner han delade bord med nar jag gick ut for att hamta tomma glas.. Tror inte jag har fatt sa manga gratulationer forut..
Idag har vi "surfat", vi hyrde en brada i en timme, jag kom faktiskt upp pa fotterna, men ramlade snabbt darefter. Det ha varit nast intill outhardliggt varmt idag, vinden har kants som en harfon!
Nu ska jag ta en power nap..

Tva dagar av ledighet

I tisdags var vi och akte skridskor, riktigt roligt! Tyvarr var det inte den mest pakostade hallen sa skridskorna gav mig skavsar pa bada halarna.. Men de var det vart :) Efter det var det dag for lite shopping down town, vi akte ner med skite for att kopa en ny bikini, strandklanning, bechbag och nya boadis. Det slutade med en Bechbag och 5 klanningar som jag inte han prova pga av att det stangde och darfor kunde jag inte kopa dem heller. Men inga dystra miner, en pubb hade backpacker kvall och billiga pints, Vi vandrade dit och satte oss och tog en cider, lite senare kom Chloe och Mike ner ocksa, och kvallen var i full gang. De slutade med en hel del cider och en taxi tillbaka vid 22.30 tiden, Chloe och Mike skulle upp och jobba 9 dagen dar pa..
Igar var det dags for provning av klanningarna som jag inte han kopa dagen innan, det slutade med 3 nya strandklanningar for 250 kr, det tyckte jag var ett bra pris.. Sen akte vi direkt till stranden och lag som solande valar dar ett par timmar. Vi akte sedan hem och lagade Pad Thai till alla 4 i huset, smarrigt! Nostalgi till Thailand. Men inte blev denna kvall en lugn kvall heller, ivag efter middagen till vaggklattring, helt sjukt kul var det och jag hoppas att vi snart gor det igen. Kul men jobbigt maste jag medge, jag kommer ha traningsvark som tusan ikvall, men det har inte hunnit komma an som tur ar :)
Idag var vi pa en hund och hast strand, helt sjukt harligt att se alla lyckliga hundar springa runt och leka med varandra, vi var namligen darmed Gevin och ett par andra fran Irland och Carra var sjalvklart med. 
Men det holl verkligen pa att ga illa pa vagen dit!! Har aldrig varit med om nagot liknande. Vi aker pa en helt vanlig vag, ungefar i 80 km/h, vi ser en bil som star still pa en pafart till den vagen vi aker pa, helt klar syn hade han. Men helt plotsligt nar vi inte ar mer an 100 meter ifran borjar han kora ut pa varat korfalt!!! Morgan bromsar starkt (allt han kan) och en kusligt lang tystnad lagger sig i bilen, medan hjulen tjuter mot asfalten.. Da maker den andra foraren oss och stanna!!! I varat korfallt, vilket gor hela situationen annu varre med tanke pa att om han hade sett oss och gasat hade vi kunnat vaja i vaggrenen och kanske akt i diket, men nej, HAN STANNAR!  Mitt i varat korfallt.. Som tur var var var Morgan vaken vid ratten och vajer med skrikande dack over pa motsatta korfalltet och snabbt tillbaka..  Vi hade verkligen tur att det inte kom nagon pa andra korfalltet for hade de gjort det, hade det varit kort. Och jag skojar inte jag var saaa himla skarrad, assa jag pratar nara bilolycka i 80 km/h kanske inte mer an 10 meter ifran!!! Alla tre satt tysta i bilen i nagra sekunder som arligt talat kandes som minuter! Morgans ben skakade, men som tur var var vi inte langt ifran framme. USH, kandes som nagot som baa hander i filmer, vill aldrig vara med om det igen...!

Nu ar det jobb som galler om 2 timmar, ser faktiskt inte fram emot det men det ar alltid bra med jobb, Jobb = Pengar, Pengar = Gora roliga saker :)


Skridskor och shopping

Jag jobbade i sondags, och herre gud sager jag bara. Det ar nagon slags Irlandsk kvall dar pa sondagar, sa dom ar de mest fullsmockade dagarna. Det var full rulle nast intill hla tiden. Men det var samtidigt kul nar det hande saker, jag han inte fundera pa hur narvos jag var eller hur osaker jag var pa olika saker, det fanns helt enkelt inte tid for det. Full rulle!
Slutade runt 12 tror jag, helt slut sa jag orkade inte en ta en "Staffis" gratis ol eller annan sorts drink efter jobbet.
Igar var vi pa stranden igen, det var valdigt blasigt sa det var manga som wakeboardade efter stora segel, ingen aning vad det kallas, men helt sjukt duktiga var dem. Efter det var det dags att jobba igen, fick vara i baren 3 timmar sedan var det dags att lara sig annu mer nytt, Koket vantade. Jag fick trana att vara "Foodrunner" som det sa fint heter, ta emot maten fran kocken, checka av bestallningarna, se vilken mat som ska vart och sedan sa glatt leverera. Det svaraste av allt var att jag hade absolut ingen aning om vad som var pa tallrikarna. Till exempel: shanks, Weggies (faktiskt inte gronsaker som jag trodde, utan friterad potatis) PortHouse, Irlandska korvar och gud vet allt. Men det gav med sig aven det lite eftrsom.. Maste faktiskt medge att jag faktiskt gillade att vara runner. Ingen kan egentligen klaga sa mycket sa lange jag inte tappar eller leverar fel mat till fel bord.. I baren kan allt vara fel, speciellt nar man ska gora nagot toll "Regulars" det som ar dar varje dag, och da menar jag varje dag.  De har sina egna regler och fix ideer omhur allt ska vara. Extra kall, liten krona pa Guinnisen, si och sa. Jag blir galen, tacka och ta emot era gamla gubbar!
IKdag ska vi aka skridskor!! Ska faktiskt bli jatte kul, det ar vi plus en kille fran jobber Ian och hans tjej. 40 min bilfard sedan ar vi framma vid ishallen.. 17 dollar for 4 timmar ink skridskor, overkommligt :) Sedan ska vi nog aka down town och shoppa lite, kanske satta oss pa nagon pubb igen och mysa. Ar namligen ledig idag och imorgon!
Michaela det ska vara en BBQ nasta onsdag, vi ar namligen lediga Tis och Ons, passande va!? :D
Nej nu maste jag gora mig iordning, ska aka om 25 min!

Sondag..

Just nu kanns det som om jag kan stanna forevigt! (forlat Viktor men sa ar fakriskt fallet ;) I forrgar klarade jag hela bastuyogan! Det var jobbigt och varmt men inte alls lika varmt som forra gangen. Det maste fattat att nagot var fel ner 1/3 lamnade klassen,. Men jag klarade det, ar sa nojd over mig sjalv!
Igar (alla hjartans dag) akte jag och Morgan till IKEA och handlade lite nodvandiga saker som en lampa och ett bord och lite dyrligt! Sen at vi kottbullemacka med rodbattsallad, kottbullar koktpotatis och lingonsylt och till desert Prinsesstarta.. Efter det gick vi till den svaska matavdelningen och kopte knackebrod, kaviar och skorpor, lite tidigt att sakna det radan men jag antar att det kommer komma ifatt mig snart. Men som tur ar ar det bara 13 min med bil till IKEA sa det finns chans att vi kan aka dit ofta :)
Jag jobbade faktiskt igar, chefen fragade mig i fredags nar vi var dar och drack lite om jag kunde jobba igar vilket jag gjorde, 3 timmar intruduktion, och alla tankar, engelska ord, ol och vinsorter bara snurrade i huvudet.. Jag var overtygad om att jag inte ens skulle klara av dagen. Men efter en knackig kvall serverade jag faktiskt nagra mot kvallens slut :) Forhoppningsvis kan jag lara mig att minnas allt i huvudet, vilket fortfarande verkar lite omojligt:. 8,5 timmes jobb igar med 25 dollar i timmen vilket blir lite over 1000kr, inte illa pinkat for en trahast!
Idag har vi varit pa stranden, och gissa vad som sker!? Det som absolut inte far handa. Min kamera gick sonder!!! Denna gang var batteriluckan stangd och jag gjorde ingenting fel och det har jag vittne pa, den slutade bara att fungera.  Nar jag oppnade batteriluckan var den torr men det var fukt innanfor displayn och blixten... Jag ar desperat, Vad ska jag gora?!?
Idag ska vi jobba igen, borjar klockan 4 och sluar klockan 10 - halv 11. Hollet tummarna att det gar bra!

BastuYoga nagon?

HotYoga, det absolut varsta jag nagonsin varit med om!! haha.. nejda sa illa var det inte, men illa, riktigt illa. Det var inte det att jag var helt slut i kroppen och i musklerna, utan att det var sa fruktansvart varmt. Jag tror inte ens att jag klarade halva klassen. Jag var helt enkelt tvungen att ga ut, de borjade med att jag kande mig sa otroligt varm (inombords och i huvudet) da tankte jag att jag fortsatter och ser om det blir battre, men ack sa jag bedrog mig.. Efter en liten stund efter det kande det som om jag fick blodtrycksfall, ni vet om man reser sig for fort och allt blir lite suddigt.. Sa jag satte mig ner och tankte att om jag inte kan utfora lektionen vill jag atminstone se klassen och kanske lara mig lite av att kolla, men aven det gick at skogen och jag trodde arligt talat att jag skulle spy!! Jag var helt enkelt tvungen att ga ut, och efter att jag gick ut kom 8 andra.. Det var outhardligt, ungefar 8 av 30 klarade inte av det.. Och nar jag kunde ga tillbaka sag jag att  flertalet personer lag pa mattorna och inte gjorde nagot alls.. Chloe och jag pratade efter klassen (hon har gjort de har flertalet ganger och gatt pa vanlig yoga i 2 ar) och hon sa att hon tyckte det var helt sjukt varmt, vilket jag snabbt konstaterade ner jag kom in i rummet. Arligt talat det var som att forsoka utfora yoga ( och for min del for forsta gangen) i en bastu, och det hjalpte inte att vi var over 30 peroner som andades och svettades i samma rum!
Men jag ger inte upp, ska dit ikvall med Chloe och Mike igen och imorgon ska jag ga sjalv, eftersom det ar alla hjartans dag vill inte dem ga och Morgan jobbar sa jag kan lika garna fordriva lite tid och gora nagot gott for kroppen ( om denna HotYoga verkligen ar helsosam ;)
Idag var det "inte sa bra" vader, 23 grader, sa jag och Morgan akte ner down town och vandrade runt och kollade lite, valdigt manga roliga affarer att titta i, mestadels surfaffarer..! Sen satte vi oss och tog en cider pa en pubb, vilket var valdigt trevligt.. Det uppmarksammas ganska mycket att man ar skandinavisk, och pubbschefen fragade om jag var slakt med Henrk Larsson :) Valdigt kul att marka att de faktiskt vet lite om Sverige.
Vi akte hem och en kompis till Morgan (Gavin) kom over och det blev en till cider och mat.
Nu sitter jag hemma sjalv och vantar pa att klcokan ska sla 18, da ar det Yoga time! Sen ska vi nog hem och duscha sen bar dt nog av till pubben och Gevin jobbar pa och ta en cider eller tva..
Borjar forresten att jobba pa Sondag istaller for Mandag, chefen var ledig mandag och ville lara mig lite pa sondag, typ en av de mest "aktiva" dagarna, sa vi far val se hur det gar.. Hoppas pa det basta, forvantar sig de varsta :)


Vad vi trodde var en haj visade sig vara en delfin vid stranden

Antligen

Igar blev det en lugnt kvall hemma med Mike och Chloe, det var tankt att vi skulle ga pa yoga men 1 timme innan sag vi att det inte var nagon 19.45 klass pa onsdagar, sa da tankte vi att vi kan ga till pubben Morgan jobbar pa och ta nagot att dricka, men jag hade en sadan huvudvark att jag faktiskt var tvungen att saga att jag ville stanna hemma, vilket resulterade i att de kanske efter och insag att de inte heller orkade.. Sa det blev en lugn hemmakvall med Vanner, America Idol, Animal Cops in South Africa och Sex in the city, skon och lugn kvall...
Idag har jag och Morgan inforskaffat oss ett eget internetstick (Michaela du ingar saklart nar du kommer) de kostade 700 kr mestadels av de var sjalva sticket som kosta, sen kommer de kosta 150 kr i manaden sa de delat pa 3 ar overkommligt. =)
Ikvall ska det iaf bli Yoga, ar lite nervos om jag ska vara arlig, har till och med fatt traningsvark av att kasta varan nya boll som studdsar pa vattnet med morgan. haha snacka om att de fa muskler jag en gang hade ar borta nu..
Ni kommer inte tro detta, vi har sett maneter som jag visade bild pa men ocksa en Delfin, vi var hundra pa att det var en haj eftersom fenan bara stack upp, som tur var var vi inte i vattnet nar vi skaade denna varelse, men efter att vi sag att Lifegurarden simmade ut till den med en surfingbrada kunde vi lugna oss. Men inte nog med det, igar nar jag och Morgan akte till stranden sa sag jag helt plotsligt en stor svart skugga i vattnet, det visade sig vara en argsing stingrocka!!! Aven denna gang hade vi turen att vara pa stranden, och Morgans lugnande kommenter: Dom ar inte dodligt farliga, de bara sticker an... Jo men visst, krokodiljagaren dog av dem!!


En sot skoldpadda som forsokte bita min kamera pa akvariumet

Dag 5

Jag har varit dalig pa att uppdatera men jag lovar att bli battre! andra dagen var vi som sagt pa stranden igen, mys! tredje dagen var vi pa stranden igen, den som lag 15 min fran huset, hur perfekt som helst! Fjarde var vi pa ett akvarium, sag allt fran hajar till skoldpaddor till maneter (bilder kommer snart). pa kvallen drack vi lite vin och gick till parken och kastade freespee (eller hur de nu stavas=) Och idag har vi varit pa stranden igen, morgan jo jobbar forsta dagen sedan jag kom hit, sa jag ska ga med mike och Chloe pa Yoga. Tydligen ar det nagot nytt att man ska yoga i ett jatte varmt rum for att branna mer kalorier, later underligt for mig etfer som man bara borde forlora mer vatten, men det var 10 dagar for 100 kr sa det ar vart ett forsok, man kan bara gora sitt basta som mike sa sa jag far val hoppas pa att det gar bra.
Jag gar tyvarr runt med huvudvark mestadels av tiden eftersom det ar sa fruktansvart varmt ha, jag forsoker dricka vatten men det finns en grans.. Jag och Mogan var forresten och storhandlade har om dagen, gud vad underliga saker dom har har, och vad dom inte har.. varken fil eller mannagryn. Som tur ar ska vi aka till IKEA nu till helgen sa jag far ta och kopa dem lite riktig mat, sa som knackebrod och kaviar =)  Nej, nu maste jag ga och gora nagot vettigt, men jag lovar att bli battre, har kommer nagra bilder av det jsg verit med om an sa lange, forutom akvarium vistelsen.

mitt enda sallskap i nastan 40 timmar
Mitt enda sallskap i narmare 40 timmar! Trogen var han iaf =)

Soluppgang, 1 timme kvar av resan

BBQ Master

Chloe

Turist Jessica

MysManet
favvobilden!
Morgan

Nya Bikinin!


Jag ar framme

Efter en resa som verkade vara i en evighet ar jag antligen har! De 18 timmar jag sjalv spenderade i Bangkok var helt brutala, jag lyckades sova till och fran i 8 av dem resten travade jag runt, kollade  i affarer, loste korsor, laste veckorevyn och tog en timmes massage.. men val framme var det klart vart det!

De kom och motte mig pa flygplatsen, valdigt lattad av att antligen fa traffa dem igen! Vi akte "hem", vilket ar ett otroligt mysigt hus tillrackligt nara staden. Efter de vilade vi oss i nagra minuter sedan var det dags for shopping nere pa stan. Och jag skojar inte, staden ar hur myig som helst!! (av de lilla jag sag iaf=) Jag fick som en forsenad julklapp en hur snygg bikini som helst, maste nog vara den snyggaste jag nagonsin haft, haha. 350 kr kostade den, som hittet eller hur mamma? =)
  Efter shoppingen akte vi hem och vilade lite till, jag var valdigt seg efter resan men jag kunde samtidigt inte sova, ville inte missa ett ogonblick! Sedan var det dags att ga till en narliggande park och lapa lite sol. Sen efter de var det tid for lite alkoholhaltiga drycker pa pubben jag forhoppningsvis ska jobba pa i framtiden. Super mysig, eller njaa de kanske var att ta i =) men den var cool stil och jag skulle inte ha nagonting emot att jobba dar.. Sen vantade en lugnt kvall hemma med Kanguru (fruktansvart jatte gott) och australiensisk cider, inte ens 1/10del sa god som kopparbergs, vilket dom arligt talat var helt galna i =)

Idag har vi bara varit pa stranden och myst (bilder kommer snart)
Imorgon blir det nog samma visa som idag, men jag klagar inte =)


13 timmar & 35 min..

Idag var mina planer att gå på systembolaget och införskaffa lite svenska alkoholhaltiga drycker. Men de enda cidrarna de hade var päron och skogsbär, så de fick duga.. Har nämligen fått förfrågningar av Kanadensarna om jag kunde ta med lite Kopparbergs, dom är tydligen helt galna i det men de finns varken i Kanada eller OZ (se hur duktig jag är nu Viktor ;)

Jag har även hälsat på Jesper idag.. å varit på en shoppingrunda på stan :)

Åh jag har ätit den godaste middagen på väldigt länge! Oxfilé, potatismos och tomat med ost på planka.. Smarrigt värre, detta serverades även med ett gott australiensiskt vitt vin till.. För att inte tala om den otroligt goda semlan från Mullers till efterrätt!

Nej nu måste jag sova.. Sista natten i min säng! Njut Jessica, Njut!

Makaroner och Falukorv..

1 dygn, 14 timmar & 15 minuter, innan planet lyfter. Jag har inte resfeber, nej jag har resinfluensan, resekräksjukan eller varför inte respesten.. Ush vad jag är nervös..

Tomten var lite tidig i år eller kanske sen från förra året, kan man tolka som man vill. Men jag fick oerhört fina saker som kommer komma väl till användning i landet "Far Far Away" :) Nu kommer jag vara oemotståndlig, så gott som jag kommer lukta :P

Träffade en "gammal/ny" vän idag, definitions fråga. Men oerhört trevligt var det!
Tack!

Träffat Farfar har jag också gjort, han hade besök av sin granne som skriker och fattar noll, lite för många alkoholhaltiga drycker för honom genom åren. Väldigt säker på att Farfar såg det som en lättnad när jag kom och han begav sig :) 

Jag har gjort massor av nödvändiga saker också, hämtat lönen på banken, tackar och bockar. Köpt nya linser. Tagit en spruta (Hepatit A). Köpt Sunlotion 30. Packat hälften av väskan. Jag kan bara jag vill få lite saker gjort :)

Kvar att göra:
Visum
Biljett
Försäkring
Internationellt körkort
Spruta (Hepatit A)
Kamera
Åka

..

Lämna mig ifred, låt mig vara, ge er av..
Förbannade minnen!

Måndag..

Igår grät jag, tårarna bara rann ner för kinderna och känslorna flödade.. 2,45 min lång var filmen, men som tur var grät jag onte mig igenom hela, bara sista 20 :) Den var klart värd att se om man gillar lite snyfftfilmer.

Idag har jag promenerat med Douglas blev över en timmes promenad och lite småprat efter, mysigt! Och sedan en fika med Uffe, var ju tvungen att äta igen de få kalorier jag möjligtvis hade kunnat bränt på promenaden :P


Lugnande nyheter..

Detta inlägg är till micha, jag har fått reda på lite ny information som kommer lugna dina nerver inför resan :)

1. Det finns bara en dörr till ditt rum, så chansen att få in insekter när du vädrar är minimal.. Dock kommer du ha ett fönster, det är ingen grotta vi talar om ;)

2. Det cirkulerar tydligen helikoptrar längst stränderna för att kolla så det inte finns hajar.

3. För säkerhets skull kan man ta med sig vinäger till stranden om man är rädd för att bli bränd av maneter.
Bra va!


RSS 2.0