Av någon okänd anledning går det inte att uppdatera bloggen från iPhone, rubrik går bra men inte innehåll. Vi är iaf på väg till Victoria eftersom vi ska på bröllop. Återkommer när jag kommer hem på sön/ mån


Torsdag

Nu var vi har igen, vad har hant? hmm..
Vara utdrag ur polisregistret gick igenom igar, vilket betyder att vi nu ar tillatna att jobba med barn. Sa mitt forsta shift ar imorgon mellan 9.30 till 16.00. Ar lite sma nervos eftersom jag inte vet hur de sma liven kommer att uppfara sig. Men vi ar ett flertal ledare a jag hoppas det kommer losa sig nagelunda.
Sag aven nu pa morgonen att tva pubbar har i narheten soker personal till Stampede, jag tanker nog ga dit och soka lite senare ikvall. Chansen att jag far det ar inte sa stor eftersom jag bara kan jobba kvallar och helgerna pga mitt andra jobb, men det kan vara vart ett forsok. Skulle underlatta saaa mycket just nu.
Imorgon ar det midsommar, hua. Det blir inget firande har pa ett tag tror jag. Alla ar sa upptagna sa det skulle inte forvana mig om det blir i Juli nagongang.

Girls just want to have fun!

Alison's Stagette i Lordags

Sondag

Det har varit en hektisk vecka ma jag saga. Avslutade forsta hjalpen kursen pa onsdagen direkt efter det var det dags for forsta orienteringsdagen for sommarjobbet. Team building och mycket info. I fredags vr det full fart igen, Morgan var ledig fran jobbet och vi hade en hel del arenden att utfora. Kika efter nya handtag till dorrarna, ny lampa i koket, IKEA och mycket annat smatt. Allt blev inte gjort, tex de planerade gardinerna, fy tusan va dyrt det ar. Det var en chock att kolla pa priserna, jag har vetat att det kostar en del men herre gud! Gardiner?! Neej det far vanta tills jag har jobbat ett tag, haha.

Matt ar inneboende har, vet inte om jag har skrivit det. Lagenhets problem resulterade i att han flyttade in med oss. Sa det ar full fart har eftersom mestadelen av tiden befinner sig aven hans flickvann har. Men finns det hjarterum sa finns det stjarterum :)
Igar var det Alisons svensexa. Kvallen blev jatte lyckad! Vi mottes upp har i lagenheten, gjorde iordning oss och umgicks.  Klockan halv 8 gick vi ut till vara taxis som Alison trodde men istallet hade vi bestallt en limosin. Forsta gangen i en limo, yay! Det var 8 av oss och vi cruisade runt i 2 timmar och tog foton och annat kul. Sen var det party hela natten lang,
Idag var det fathers day har i KAnada sa vi har varit pa middag hos fam Waker. Grillad Lax och annat mycket smaskigt, jag bidrog med en kladdig kladdkaka till efteratt.
Vadret har varit helt totalt kasst har, regn blixt oxh aska. Neej fy for det men jag lyser andå!

dag nr 3

Mycket gjort pa kort tid.
Bank - Check
SIN nummer - Check
Alberta health - Check
IKEA - Check
Frist Aid - Check (1 av 2 dagar)
Det gar framat..
Idag har jag suttit vid skolbanken hela dagen. First aid och AED (defibrilator) Roligt med nytt i skallen. Kommer vara klart imorgon kl 16. 18.30 ska jag pa introduction for sommarjobbet "Youth Leader" som det sa fint heter. Jag ar valdigt nervos men det kommer nog ga bra :)
Borjar faktiskt tycka om Sushi mer och mer. Han har mognat lite sen sist jag var har och nu ar han till och med glad att se en.

Framme safe & sound.

Jag har som sagt landat, det skedde kl 20 kanadensisk tid pa lordagen. Resan gick bra bortsatt fran att jag att inom rackhall fran toaletten. Vilket resulterade i att jag var tvungen att ha hog volym i oronen om jag inte ville lyssna pa nar alla spolade stup i kvarten. Men vad gor det, sov 20 min pa planet mellan London och Calgary. Val framme fick jag prata med immigrations ansvariga, de kollade sa informationen jag uppgav var sann. Tror att han hade en dalig dag eller bara ville bli av med mig eftersom de enda han fraga var namnet pa min pojkvann och vart vi bor. Klart! Smidigt och enkelt. Jag blev uppmott av Morgan, Liz och Sushi.

Igar akte vi till Chinook mall, handlade superbilliga klader 50% pa hela affaren, passar mig utmarkt. 150 kr for 6 trojor. Sen akte vi till Ikea och kopte en matta och en spegel. Vips sa var klockan 6 och vi begav oss hem till Liz och Richard. Dem hade gardsfest och grillat stod pa menyn, ja tack! :) Mysigt att traffa folk och sitta i solen. Sushi fick se sapbubblor for forsta gangen, en liten maskin stod och spottade ut bubblor i mangder och Sushi var fast besluten att fanga dem allihop.
Idag star det mycket pa agendan. Nytt SIN nummer, boka forsta hjalpen kurs, ordna ID, ga till banken, fixa mob nummer, mojligtvis IKEA igen och troligtvis gymkort om det hinns med.
Har jag tur kan jag borja forsta hjalpen kursen redan imorgon bitti vilket skulle underlatta eftersom "orientation day" ar pa lordag.
Har forresten vaknat 5.30 bada morgonen.. Harligt, eller inte ;)

RSS 2.0