Snart 1 augusti, tiden flyger forbi nar man har roligt.

Den senaste veckan har det inte hant mycket i herrens hage. Mestadels jobb.. Ah forresten akte vi till Badlands forra helgen, en dags tripp. Det tog ca 2.5 timme att aka dit, den lilla staden/byn ligger mitt ute i ingenstans men ar kant for att vara Canadas stosta dinosarie museum, massa skellet och fosiler. Det var en valdigt trevlig utflyckt aven om den bara varade for en dag. Skont att komma ifran storstan faktiskt!
.
I mandags akte jag till doktorn for att gora min immigrations undersokning, samma dag akte jag even och gjorde lungrontgen och i torsdags gav jag blodprov. Sa nu har jag den delen avklarat i visumet. Det kanns som om vi skaffar papper, bevis, underskrifter hit och dit men det star fortfarande still. De vi har kvar nu ar att kopiera vara pass (varenda sida vill dom ha) plus att jag maste bestalla ett utdrag ur brotsregistret fran polisen i Sverige, sen har vi nog allt.. Allt tar san tid och eftersom jag akte pa min resa sa kunde vi inte bestalla manga av dessa saker innan eftersom de far bara vara max 3 manader gamla.. Men forhoppningsvis ar det vart det i slutandan.
.
Jag var ledig igar, lag i parken nastan hela dagen :) fan klockan 11 till 3 da Morgan kom hem och det var bara att borja med pappersarbetet igen.. Idag borjar jag inte jobba forsen klockan 8, vilket kanns valdigt tungt. Kommer sakert inte vara hemma forsen klockan 3-4. Och imorgon aker jag och Morgan pa varan minisemester (vet inte om jag har namt det tidigare) Vi ska iaf aka till Edmonton, en stad ca 2.5 timme har ifran som har nordamerikas storsta shoppingcentrum (5th storsta i varlden) Det finns till och med hotell och ett vattenland inne i centert. Vi ska inte bo pa det hotellet, vi valde ett som lag nara bar gatan sa vi slipper ta en taxi hem pa kvallen :) Men vattenlandet ska vi allt utforska :P och sjalvklart alla butiker. Jag ser verkligen fram emot att aka ivag en svang och bo pa hotell, kanns valdigt lyxigt aven om vi kanske inte bokade de basta hotellet men vad gor det, kanslan att komma bort ar den samma.
.
Idag ar det 2 veckor tils jag ar hemma :) Det ar valdigt blandade kanslor ma jag saga. Jag ser verkligen fram emot att komma hem och traffa alla igen eftersom jag inte har varit hemma pa et ar. En av de basta sakerna ar ocksa att Zandra ar hemma pa heltid! :)  och om inte det vore tillrackligt bra sa flyttar mina tva ex-sambos ner till Sthlm i september vilket jag ar sa fruktansvart glad over, tank er 1 timmes pendel istallet for 5-6 timmar SJ eller Ybuss. Tummen upp!! Jag ser verkligen fam emot det sa fruktansvart. Men samtidigt kanns det tungt att aka hem och inte veta nar jag ar tillaten att aka tillbaka. Det ar liksom inte det jobbiga att aka harifran, det har vi klarat av forut men att inte veta nar jag kan komma tillbaka, ovissheten ar det jobbiga som skaver. Skulle jag kunna forbereda mig pa ett datum sa skulle allt bli sa mycket battre. Men det loser sig alltid, pa nagot twistat satt :P
.
Jag har aven blivit fadder till en liten pojke pa 5 ar som heter Geogita och bor i Gerogien. Jag sag det som om ett vackert liv avslutades och ett nytt vardigt liv kan nu paborjas pa riktigt. Ge och ta.

Dear mommy

http://www.youtube.com/watch?v=8y4G0_sotB4

hmm

Jag tror jag har kommit underfund med vilken mobil jag vill infoskaffa. Jag alskar verkligen luren jag har just nu men den har varit med valdigt lange nu sa jag tror det ar dags att gora en uppdatering. Min telefon som jag har nu har varit med sen i borjan av 2an pa gymnasiet, vilket ar 4 ar sedan, helt sjukt. Vi pratade om det har om dagen pa jobbet, en tjej har lyckats tappat bort och tagit sonder 4 blackberry's och 2 billiga telefoner pa 4 ar, hur lyckas man? Jag vet inte hur det ar i sverige langre men har har alla, ALLA, Blackberry's. Dom ar ju valdigt behandiga eftersom man kan ha som typ msn pa hela tiden vilket betyder att det ar gratis att skicka meddelanden och liknande.. Men samtidigt sa ar dom sa klumpiga + valdigt dyra. Aja, telefonen jag vill inforskaffa ar en sony ericsson Xperia x10 Mini pro, valdigt bhandig och inte for dyr. Ska faktiskt unna mig en nu efter allt jobbde de senaste dagarna..
Det var nog allt jag hade att saga....

Antligen over!

Herre gud nu var det lange sedan jag skrev. Jag har varit alldeles for upptagen med jobb de senaste dagarna, eller snarare de senaste 10 dagarna. Jag har jobbat 7 av 10 dagar under stampede, de dagar jag var ledig har jag sovit. Har lyckats skrapa ihop 90 timmars jobb pa 7 dagar, inte illa. Nu ar jag helt slut, jobbade mellan 14.00 till 05.30 igar, var hemma vid 6 och sov till 10.30 da var det bara att ga upp och jag och Morgan begav oss till Stampede Grund.. Det ar ju ssta dagen idag och vi hade fortfarande nagra biljetter som vi fatt av hans mamma. Vi akte tva olika "karuseller" och spelade lie spel, vann inget alls faktiskt men det var trevligt, solen sken och vi at glass :) Kom hem och slocknade i 3 timmar tills telefonen ringde, lika bra det annars hade jag val sovit tills imorgon bitti. Ar iaf ledig idag, mandag och tisdag.
Tyvarr har jag faktiskt inte tjanat lika mycket som jag har hort att andra har gjort men jag ska inte klaga, har skrapat ihop en hel del. Kanns valdigt skont sa att jag kan vara hemm i Sverige ett tag utan att behova oroa mig over pengar. Jag kommer forresten hem den 14 augusti, fick antligen en biljett hem efter mycket om och men..
Jag langtar verkligen tills jag aker hem, det var ett tag sedan, narmare 10 manader sedan. Ush vad tiden gar fort.
Jag tror jag har kommit underfund med att jag vill gora en tatuering, tror jag till och med vad det ska vara. Var inte orolig mor, den ar liten :P


5Juli

Nu var det allt ett tag sedan jag skrev, jag har faktiskt jobbat ganska mycket.
Forra helgen hoppade Morgan fallskarm, nagot han uppskattade valdigt mycket. Han sa dock att han inte han uppfatta sa mycket under de fria fallet (som varade i 45 sek) eftersom allt gick sa fort, men kanslan var obeskrivlig.
Jobbade mandag till torsdag. Akte till Invermere pa frdagen och spenderade helgen dar. Vadret var tyvarr inte lika bra som vi hade hoppats pa men bortsatt fran det var det valdigt kul. Vi var 8 stycken totalt som akte, en party helg helt enkelt. Idag jobbar jag klockan 4 till stangning, hoppas det inte blir allt for sent. Stampede borjar pa torsdag, taltet ar redan uppsatt och jag har hort att det ar enormt, far se det idag nar jag gar till jobbet. Sa mycket mer har inte hant. Forsoker fortfarande fylla i alla 100 tals papper for de nya visumet, allt tar sin lilla tid. Forsoker aven boka om min biljett med STA, dom ar u helt korkade.. Aja an sa lange ar det tankt att jag kommer hem i mitten av augusti.
Nu ska jag ta en tupplur!

RSS 2.0