Typiskt.

Till och med det forgaves, fick precis reda pa att man maste ha en strackkod for att kunna vara med och tavla.

4 timmar jobbat, 4 timmar kvar

haha sa road ar jag, jag har gjort mitt egna tuggumi paket med Lakerol.

www.hundratusen.nu/mix/WXIv

Ush

Jag ar sa fruktansvart uttrakad... Jag ar sa uttrakad att jag inte ens kan njuta av min ledighet. For tillfallet kanns det som om jag hellre skulle vilja jobb nu sa att jag atminstone tjanar lite pengar, for det har ar brutalt. Kom hem efter jobbet och Morgan ville ta ett tupp lur eftersom han var ute igarkvall (jag stannade hemma) och sov bara 5 timmar igar natt. Han sov i narmare 2 timmar, under tiden tittade jag pa tv eftrsom jag lovade honom att nte ga till gymmet utan honom. Och vem tror ni vill kolla pa tv  nu nar jag har gjort de i over 3 timmar? Jo Morgan. Nej ush denna dag var inge rolig alls!
  Jobbade idag mellan 10.30 och 14.30... En kort dag men det gor inte sa mycket eftersom jag vet att morgondagen kommer bli valdigt lang. Jag borjar jobba klockan 11.30 och kommer troligtvis jobba till ca 8 eller 9 + att jag jobbar pa lordag ocksa.
   Pa mandag ar vi iaf lediga eftersom det ar Family day har och allt kommer vara stangt. Har aldrig hort talas om en sadan dag forut, men jag tackar inte nej till en ledig dag :)
Pa tal bananer, detta ar kameran vi inforskafade for nagra dagar sedan:


Visum

Sa om en vecka kan jag hamta upp mitt kinesiska visum. Fjarillarna flaxar som aldrig forr i magen nar jag tanker pa vad som inom en snar framtid kommer ske. Det var 40 min vantan pa ambasaden och det tog 1.5 min att lamna in alla papper. Sa nu ar det bara att klura ut hur det blir med det vietnamesiska visumet. Om nagon vet om man maste skaffa sig ett sadant innan man flyger in till Ho min chi airport sa skulle ni kunna vara bussig och beratta det for mig, for det vet jag inte an :)


Onsdag min sondag

Igar var det jobb som gallde, inte alls for hektiskt faktiskt. Men en helt okey kvall, jag jobbade mellan 4-10. Nar jag kom hem blev jag forvanad over att Morgan fortfarande var vaken (han borjade namligen jobba kl 7 i morse)
   Igar akte jag och Morgan till banken, jag forde over alla pengar jag var skylldig honom for resan, betalade namligen asien resan med hans Visa. Swup! (det ar ljudet som forklarar vad som hande med mitt bankkonto) Alltihop forsvann. Men som tur var hade jag lite loner fran jobbet att inkassera sa nu ar det inte helt tomt. Men nagot som gjorde min dag igar var att vi var uppe i Hawkwood huset och stadade lite och plotsligt hittad jag ett kuvert som det stod Jessica pa, sa jag oppnar och hittar over 1000 kr (fast i dollar) maste ha varit nagot slags sparpengar innan jag skaffade bankkontot och sa glomde jag dem dar. Det gjorde iaf min dag :)
  Idag ska jag vandra over till den kinesiska ambasaden och hoppas pa att jag kan fa ett visum, skulle vara skont att ha allt sadan avklatat nu med god marginal.
Forresten jag ar ledig idag, vilket jag inte alls lider av :)

Sondag

Igar gjode vi inget speciellt nar Morgan kom hem, kollade pa de sista avsnitten pa Heroes sesong 2, sa nu maste vi aka och hamta den 3dje sesongen hon hans syster (hon har alla 4).
  Jag borjade jobba klockan 6, jag serverade igar. Det var tva band som spelade, bada banden var val helt okey. De enda problemet var att det var sa fruktansvart hogt ljud. Jag horde knappt vad jag sjalv tankte. Sa i ungefor 5 timmar non stop var vi tvugna att lyssna pa de tva banden. Snacka om att huvudet ar trott efter ett tag. Jag hade en "cash out" pa 750 dollar. Inte den basta men det var manga bord som var dar bara for att kolla pa banden och vaken at eller drack, en lask var allt. Sa jag hade lite otur nar det kom till drickandet. Men kvallen var helt okey och jag tjanade bra pengar for vad jag salde.. Jobbade mellan 6-3. Efter det sa stannade vi ett tag och drack en ol eller tva. Vilket var valdigt trevligt innan jag fick skjuts hem med Val.
  Idag har jag inte gjort nagonting an sa lange, mamma ringde klcokan 11 och pappa klockan 12 ungefar sa jag har pratat med dem och atit tva mackor md jordnotssmor, det ar allt jag har astakommit an sa lange.
  Igar nar jag var pa jobbet akte Morgan och kopte en ny lins till varan kamera (jupp vi kopte den igar) + ett 16 gigs minneskort. Linsen ar hur cool som helt. Men kan ta jatte bra bilder dar man fokuserar pa en sak och allt i bakgrunden blir suddigt. Later kanske konstigt men det blir jatte haftiga bilder. En jatte snall kille pa fotoaffaren erbjod oss en timmes "kurs" i hur man anvander kameran och linsen, aven fast vi inte kopte kameran hos honom, sa det uppskattas en hel del.
 Det var nog allt for idag. :)

Lordag

Idag Idag borjar jag inte jobba forsen klockan 6.. Morgan jobbar till klockan 3. Vi har nagot slags skivslapp pa pubben sa det kommer vara bandet som slapper skivan som upptrader, sa forhoppningsvis kommer det bli bra :) 
  Hittills idag har jag sovit (11 timmar) saa skont, vaknat, hamtade systemkameran vi kanske ska kopa, lekte lite med kameran och sen gick jag till gymmet, a nu ar jag hemma. Det ar vall allt jag hunnit med pa de 2.5 timmarna jag varit vaken. Inte sa himla intressant men det ar varkligheten. Jag kanske laddar upp nagra av mina exprimentbilder har pa bloggen lite senare. Vem vet. 
   Nja sa mycket mer har inte hant i mitt liv. Eller jag har fatt ett par s*it snygga puma skor av Morgan (jag pekade ut dem i en affar sa egentligen var det jag som valde dem) men han kopte dom som en overraskning, vilket jag uppskattade valdigt mycket. Sa mamma, detta ar vall typ mitt sjatte par eller natt sant, haha, jag vet hur mycket du tycker om att jag koper pumaskor :P men denna gang var det inte jag som kopte dem.. 
   Dear john, filmen som vi sag pa bio igar var helt okey, inte vad jag hade forvantat mig men fortfarande helt ok. Den far en 6 av 10. Bara for att den manligaskadespelaren ar sa het.. haha, nej inte bara darfor men det skadade inte ;)


   

Mardromslunchen

Idag har jag jobbat igen. Ush vilken hemsk dag. Allt var bara fel.
Vi hade den mest fullsatta lunchen vi haft an sa lange, manniskor overallt, man kunde knappt ta sig forbi. Varan koksmanager var borta vilket gjorde koket till en katastrof, det vart bara stopp och bestallningarna lades pa hog och resulterade i kaos! Jag hade ett bord som vantade i over en timme pa deras mat, lasangen var kall, maten smakade ingenting och fel saker kom ut pa fel tallrikar. Det var helt enkelt en mardrom. Detta var helt enkelt den varst lunchen jag nagonsin haft.. Som tur vad hade jag forstaliga kunder och de var lungna och glada eftersom det var fredag och de flesta hade redan slutat jobba och inte hade nagon tid att passa, men enda, man kanner sig sa dum att efter 45 min vantan saga att de ar bara 12 bord fore i kon. Nej jag hoppas pa att det aldrig blir en sa dalig lunch igen. Men som plaster pa saren kanade jag iaf ganska bra med pengare vilket uppsattas sahar i sparartider.
   Jag och Morgan pratar om att kopa en systemkamera ihop. En av Morgans kollegor pa jobbet tanker salja sin och kan ge oss en riktigt bra deal. Som ny kostade kameran 1200 dollar (8400kr) om man skulle kopa den kameran begagnad idag skulle det kosta omkring 5500 kr och han tanker salja den till oss for 4000kr. Hur haftiga bilder skulle inte jag kunna ta pa varan tripp.. Problemet ar bara att jag kommer vara sa fruktansvart radd for att den kommer bli stulen. Men samtidigt som min mor alltid sagt, varfor ska man ha saker om man inte tanker anvanda dem. Tank er vilka bra bilder jag skulle kunna ta pa kinesiska muren, byggnaderna i peking eller stranderna pa bali? Hmm, jag maste verkligen tanka igenom hur jag ska gora.
   Ikvall ska jag och Morgan ga och se Dear John pa bio. Filmen ar verkligen en "chick flick" som Morgan skulle ha sagt. Men det handlar om en tjej (huvudrollen i Mamma Mia) som traffar karleken i sitt liv, men efter att de har varit tillsammans i 2 veckor maste han aka tillbaka till afganistan (jag tror det var dit) med militaren, vilket resulterar i att de maste ha ett distansforhallande och de enda sattet att kommunicera ar att skicka brev. Ah jag tycker filmen verkar sa bra men sorglig, jag kommer nog grata 80% av filmen. Troligtvis for att jag har en hel del erfarenhet i distansforhallanen och vet hur hemskt det ar. Efter det ska vi pa avskedsfest. Fran de ena till det andra ;)


Nu ar det bokat och klart!

24 Mars aker jag till Vancouver och efter det borjar aventyret:

Beijing
Hongkong
Bali         
Vietman
Laos
Thailand


3 vanner, 2 manader och 1 stort aventyr!


Slo och mer sno.

Igar var min sloaste dag nagonsin, eller atminstane pa valdigt valdigt lange.. Jag vaknade vid 11 tiden nar Morgan gick upp, jag gick upp med honom och holl honom sallskap nar han at. Efter det la jag mig pa soffan och jag mer eller mindra stannade dar tills han kom hem 8 timmar senare. Fast jag damsog faktiskt, plockade ut diskmaskinen och stadade lite har hemma, sen tillbaka till soffan. Jag bar min morgonrock 89% av dagen, jag var tvungen att ta pa mig klader nar vi akte till Morgans syster Danielle for att hamta upp sesong 2 av Heroes. Sen var det tillbaka till soffan men denna gang var det trangre (om man sager sa) for jag var tvungen att dela soffan, men det var mysigare iaf :P
  Idag blir det nog en precis likadan dag, men jag har ett par fa saker pa schemat, jag ska ta ett bad, lasa lite, spela xbox + att jag ska ga till Winners (outlet for markesklader) Och nar Morgan kommer hem ska vi till gymmet. Sa det kommer inte bli lika slo dag (tyvarr;)
Resten av veckan blir det jobb, tisdag till lordag. Det ser jag mindra frsm emot. Men nagot jag verkligen ser fram emot ar den 24 Mars!

31 januari 2010

Oj herre gud, det var ett bra tag sedan jag skrev nagon i denna blogg. Det ar nastan sa att jag maste ta fram damvippan och damma av den lite..
Vegas var helt otroligt. De enda som inte gick som planerat var att varat plan var 4 tummar sent. Vi skulle varit dar klockan 11 pa torsdagsmorgon men istallet landade vi klockan 3. Det sporegnade nar vi anlande. Det stod pa internet att det skulle regna hela kvallen sa jag var jatte orolig. Mer an halften av sakerna man kan se och gora ar utomhus sa jag trodde halva resan var forstord. Vi tog en tai till hotellet och vi gjorde oss iordning, tog en dusch och en drink eller tva och nar vi var fardiga och lamnade rummet upptackte vi att det hade slutat regna. Inte en droppe lamnade skyn efter den kvallen vilket gjorde varan tripp 100 ggr battre an om det hade regnat. Det var til och med 15+ pa dagen sa jag gick faktiskt barbent vilket var valdigt skont att gora i januari. Jag ville verkligen se allt sa det kandes som att vi vandrade i 4 dagar, vilket vi egentligen gjorde ocksa. Jag hade ont i fotterna i slutet av dagarna. Jag tog med mig tva par hogklackade skor som jag hade tankt att ha  pa mig pa kvallarna nar vi gick ut men arligt talat sa gjode mina fotter sa onte efter att ha vandrat i 8 timmar i gympa skor sa jag kunde inte.. Vi gick bade till Cirque Du Soleil och Blue Man Group tva valdigt bra och roliga shower. Vi satt i 4de raden pa Blue man group och 2dra raden pa cirque du soleil. Vi kopte biljetterna till blue man group sanmma dag sa vi kunde kopa dom for halva priset, vilket vi inte kunde saga nej till. Jag tycker verkligen Vegas ar vart att se och att alla ska ha sett staden en gang i sitt liv. Men 4 dagar var precis vad jag klarade av, det ar non stop fran morgon till kvall. Men jag ar sa glad att vi akte!
   Denna veckan sa har jag jobbat tis till fredag. I fredags sa jobbade jag 9 timmar, efter det kom Morgan, pernilla och Mark till pubben sa vi at och tog en drink. Efter det akte vi tillbaka till varan lagenhet (dom har inte sett den forut) och pratade och hade en lugn men trevlig kvall. 
Igar sa var det julfest pa Mercury, maten var sadar, jag bestallde en asian noodle bowl den var faktiskt riktigt god men jag sag andras mat och den var kall och sag inte alls god ut, vilket dom ocksa sa att den var.. Morgan var ute med nagra av hans killkompisar sa vi sag inte varandra pa hela dagen eftersom han jobbade mellan 12 tilll 8.  Kvallen var helt okey, inget extraordinart. Jag drack en eller tva drinkar for mycket ocksa sa jag vandrade hem runt ett tiden.

Har ar lite bilder sen Vegas (om ni inte har facebook :) :
http://www.facebook.com/album.php?aid=149331&id=716516905&l=43c707bffc

RSS 2.0