Vardag..

Tillbaka till vardagen kan man verkligen saga.. Jobb, jobb ,jobb.. Vi var lediga igar och vi ar aven lediga idag.. Igar akte vi ner pa stan och kopte en troja at mig som jag ska ha pa jobbet, borjar bli sa pass kallt.. Vi titade aven a en film, seven pounds.. En riktigt riktigt fin men sorlig film, bade jag och Morgan rekommenderar den! :)
Idag ska vi nog aka till Freo ( om Morgan kan kliva upp ur sangen nagon gang ;) vi ska nog tillbaka till den dar aborgin affaren med dideredooerna och bomeranger.. Kopa lite souvenirer, ar lite smatt dyrt men man stoder deras veksamhet och att dar inne ar riktigt riktigt fint!
Igar skypade jag med far och Catarina for forsta gangen sedan jag kom hit.. Trevligt, trevligt..
Nej nu ska jag vacka Morgan, gymmet vantar innan vara strapatser idag..


Hemma

Nu ar vi hemma och har atergatt till vardagen.. Varan semester pa 10 dagar flog forbi utan att man han blinka. Men helt otroligt var det. Akte till nationalparker, pinnacles desert, Monkey Mia, Coral bay, Shell beach och mycket mer.. Jag tror att vi akte over 380 mil pa 10 dagar, jag korde inte en kilometer pga av att man maste vara 21 for att forsakringen ska galla "Ah sa synd" haha..
Tyvarr sa gick vi varandra pa nerverna denna resa, inte jag och Morgan men mot andra paret.. Hua..! 10 dagar 24/7 blir alldeles for mycket! Men nu ar vi hemma igen, de jobbar dagtid och vi nattetid sa vir ser knappt varandra.. 
Jag kommer snart lagga upp bilder pa varan semester men jag maste vanta nagra dagar, det har sin forklaring.. Men varfor tanker jag inte saga nu ;)
Nu har Morgan ungefar 2 veckor kvar pa Mighty Quinn sedan maste han lamna stallet.. Man ar ju bara tillaten att jobba 6 manader pa samma stalle nar man ar har pa ett Work and Holiday visum.. Manga stannar pa samma stalle och fuskar eller tar pengarna under bordet men eftersom Morgan vill bli polis maste han ha rent samvete nar det kommer till olagliga saker.. Har fatt reda pa att de till och mer gor longdetektortest pa de personer som vill bli polis i Kanada darfor kan en sadan sak stalla till det.. Men forhoppningsvis ska han fa jobba pa Rosies, en annan irlandsk pubb i 1,5 manad innan han aker hem den 17 juli.. 
Fick ett paket har om dagen av min kara mor! Ah va uppskattat det var kan jag lova.. Laktristuggumi, svenskt godis, svensk tidning och bea sas.. Och jag far inte glomma ett fint vykort over varan vackra lilla stad Nynashamn PS. Sitter pa kylskapet nu :)    

Nagra bilder kan jag dela med mig av:



En starnd som enbart var av snackskal..


Matning av vilda delfiner pa Monkey Mia

NU AKER VI! :)

Fortsattning foljer..


Sista timmarna ar avslutade.. SEMESTER!

Imorgon aker vi, langtar!
Lite trakigt bara att Paul slutar pa sondag och vi aker imorgon sa det var sista dagen att traffa honom, han ar en rolig irlandare som man inte kan ha trakigt omkring.. Men, men livet gar vidare...
Idag har vi inhadlat mat och nodvandigheter till varan tripp.. Inte allt for spannande men nodvandigt!  Imorgon ska vi nog till gymmet en snabbis pa morgonen sedan hamtar vi upp bilen imorgon 10 pa morgonen.. Sedan bar det av runt 12- 13..
Nej nu ska jog nog ga och gora mig iordning..
Uppdaterar om 10 dagar! Har ar ett litet smakprov av Exmouth





Puss & Adjo

Onodigt ledig pa en tisdag...

...De slutade med att Morgan lagade svenska pankakor till mig :D
Nu ar det tisdag.. Ledig dag helt i onadan... Vi skulle ju bli utbjudna pa bio med Trasy och Gavin men eftersom Gavin ar sa otroligt smart har han inte bett om ledigt idag sa de puckot jobbar! Vilket resulterat i att vi tog denna dag ledigt helt i onodan.. Vi som ville jobba sa mycket som mojligt innan varan semester.. Irriterande!
Aja, tror att vi ska se filmen iallafall.. Med Chloe och Mike..
Igar stangde vi 22.30 sista timmen gjorde vi absolut ingenting, bara stod och fordrev tid.. Ganska skont for en gangs skull..
Idag ska vi till gymmet, efter det blir det nog en promenad till parken med Gavin, Trasy och Carra (hunden) och sparka lite boll, himlen ar namligen molnfri sa dumt att sitta inne..  Efter det tror jag nog att jag och Morgan antingen ska aka ner pa stan och sma shoppa eller se forsta  Xmen filmen om jag i huvetaget ska forsta nagot ikvall.. 
Har fatt hora att det finns massa vilda skoldpaddor uppe i norr, vilket ar en av mina drommar att se och simma brevid en vattenskoldpadda.. Hoppas, hoppas, hoppas vi ser en ( eller varfor inte fler) ;)


 

Sondagen den 3 Maj, 01:09 pm

Jag pratade med Michaela idag, hon och Mike verkar ha en super skon tid borta pa ostkusten..! De ska ut pa en seglingstur pa tva natter och 3 dagar.. Later valdigt mysigt!
Igar stangde vi 12.. Natten kandes oandlig, den tog verkligen aldrig slut!
Just nu ar det anda jag tanker pa varan resa pa fredag! Langtar sa fruktansvart mycket.. Maste medge att jag inte alls tycker det ar synd att jag inte far kora bilen, kommer sitta dar bak och lasa min bok och kanske laga lite mat at de andra om de blir hungriga.. Later inte sa fruktansvart hemskt att sysselsatta mig med de i 10 dagar :)
Jag lagade svenska pannkakor till Morgan har om dagen och tillbehor var hjortronsylt och glass.. Han at sa att han holl pa att spricka..! haha... Sa det anda han vill ata till mellis idag ar pankakor.. Antar att jag far ta mitt ansvar som flickvann och laga honom nagra.. :P



Som ni kaske marker hander det inte sa mycket for tillfallet.. Puss & Adjo!

Michaela ar en hal al att fa tag i , sa om du laser detta, RING MIG! ;)

Kom nyss innanfor dorren, har vart pa gymmet och svettas lite.. Fy tusan vad jobbigt, vill inte tillbaka..!
For ovrigt jobbar vi och jobbar och jobbar, nasta lediga dag ar pa tisdag. Da ar vi utbjudna av Gavin och Traysy att ga pa lyxbio :) Det ser jag faktiskt fram emot jatte mycket!
Igar kopte Morgan en Dideredoo i Freo sa vi ovade flitigt igar tills kinderna och halsen var fruktansvart trotta, men kul ar det.. Vi kommer troligtvis ta med den pa varan resa till Ex mouth sa efter det kommer vi vara proffs! ;) haha..
Nu har vi bestamt oss att vi ska bada med valhajar, fick en valbehovd namnsdagspresent av mor och Lars vilket resulterar i att vi inte kan motsta det! Valhajarna here we come! :D
Nej nu vantar duchen, jag stinker!

Jag har fatt reda pa att svenskt godis ar pa vag.. Kan inte vanta!


 


RSS 2.0