4 days left..!

Just nu ar mitt liv ganska trist...
Jag sover till 10-11 tiden,
vaknar,
ater frukost,
cyklar till gymmet,
duschar,
kollar pa tv,
ater,
gar till jobbet,
gar hem,
och tillbaka pa ruta ett..

Mandag

Min dag borjade med en lang och skon sovmorgon till klockan 11, efter det gjorde jag mig en aggfrukost med bade tomater och skinka.. Jag packade mina tillhorigheter och jag var nu redo for en dag av shopping, ner jag kom ut markte jag att vadret inte var det basta men jag var lycklig enda, eftersom Morgan var snall och lamnade sin regnjacka har sa den var nerpackad i vaskan.. Bussen kom och som pa en rakmacka fick jag aka gratis, fraga mig inte varfor men busschauforen sa bara "Gratis aktur" och jag gick belaten till en ledig plats.. Minuterna gick och jag insag att det var fruktansvart svart pa himlen och en kort stund efter att jag insag det regnade det och inte lite heller, himlen ordagrant oppnade sig, som om inte det var nog det borjade hagla, de var stora som artor och i mangder! Men lika glad var jag enda, jag satt ju trots allt inuti bussen sa jag slapp bli blot. Nar jag anlande till busshallsplatsen duggade det bara sa jag satte pa mig den roda regnjackan och borjade traska.. Jag vandrade for ungefar 10 min forsokte hoppa och undvika de blota vattenpolarna pa trottoaren och lyckades sadar till 89% och jag tankte sa lange jag kommer till shopping gallerian sa ar jag ju inomhus sa da spelar inte vadret nagon roll.. Jag vandrade nagra minuter och kom till en vagtunnel, jag gick i mina egna tankar nar jag ser en buss komma kora i lite hogre hastighet an rekommenderat och innan jag han reagera kom en vag pa over 1.5 meter av vatten emot mig och eftersom jag var i en tunnel hade jag ingenstans att ta vagen... Och som jag forutsag 4 sekunder innan de skadde var jag dygnsur fran hakan och nerat! Jag hade jeans, mina baggy jeans och runners, helt dygnsura.. Jag svor och svor inombords, fy vad arg jag blev! Bortsatt fran den kalla/blota/onodiga insidenten var min shoppingdag bra over lag, fann en tunn tjocktroja, en bikini och en tshirt + lite matvaror pa vagen tillbaka.. De var min dag de..
Nu sitter jag i soffan med min nya favorit nalle, en nalle jag gick av Tracy samma dag som Morgan akte, de ar en nalle som man kan ha en varmeflaska inuti. Tracy sa att jag bahovde nagon som kunde halla mig varm om natten, hon dopte nallen till Morgy Porgy.. Valdigt omtanksammt!


Tisdag till Lordag

Hej hopp.. Nu pa senaste tiden har det faktidkt hant en hel del for ovanlighetens skull :) Jag har varit ledig tre dagar i rad denna vecka tisdag till torsdag. Lite kort och gott:

Tisdag: Morgan hade lovat mig att vi skulle aka ner pa stan och shoppa lite, vilket slutade med goda resultat: en ny vaska,  klanning och aven lite smink.. senare samma kvall var det dags for Morgan "Hejdafest". Han skickade sms till alla mojliga bade fran the quinn och Rosies men det var inte manga som svarade, sa vi tankte: Happ nu far vi val ha en liten mini dejt bara han och jag da.. Men ack sa vi bedrog oss, jag tror att det var 12 som at med oss pa pubben och fler deltog och bara tog nagot att dricka, riktigt lyckat faktiskt. Vi drack lite pa Mighty Quinn innan det var dags att bege oss till Rosies, det var tankt att vi skulle ga till nagot hotell dar i mellan men alla var for sega med maten och det blev enklare att bara ta dom tva stallerna.. Kom hem runt 2 tiden efter en eller tva pints for mycket men vad gor det om 100 ar :)

Onsdagen: Jag trodde arligt talat att jag skulle avlida.. Jag madde sa daligt, ingen huvudvark alls men min mage var sa fruktansvart arg pa mig att jag hade drukigt dagen innan, Morgan tog sitt ansvar som pojkvann och cyklade till matafaren  och kopte lugnande piller for magen :) Senare samma kvall gick vi pa bio och sag Ice age 3, (Jag valde film ;) haha, den var bra men jag hade faktiskt forvantat mig mera.. Men det var en mysig kvall, sen akte vi hem och sag en annan film Knocked up, valdigt underhallande faktiskt..

Torsdagen: Jag och Morgan akte till gymmet.. Efter det fixade Tracy vara taxpapper sa nu ar aven det fixat, kanns valdigt skont! Sa forhoppningsvis kommer jag fa tillbaka mina taxpengar innan jag aker hem, det skulle underlatta valdigt mycket, annars maste jag ordna internetbank och overfora pengarna nar jag ar i Sverige vilket jag tycker verka mycket krangligare.. Efter det akte jag, Morgan, Tracy och Gavin till en kinesisk seafood resturang dar de var "allt du kan ata" buffe. Vi kokade aven maten vid bordet i en stor gryta, en valdigt ny och roligt upplevelse (aven smakrik)

Fredag: Morgan packade alla sina saker och klockan 16.25 lamnade hans plan Perth.. Sa nu ar jag ensam..
(haha va deprimerande de lat)

Jobbade igar och ska aven jobba idag och imorgon, pa Mandag ar jag ledig och ska gora lite mer shopping innan jag aker hem.. Det ar faktiskt exakt tva veckor -1 timme tills jag star pa flygplatsen i Stockholm, de kanns valdigt overkligt maste jag saga, det ar sa snart!
Torsdag

:)

Nu har jag jobbat 7 timmar igen, denna natt kandes oandlig igen.. De senaste veckorna har det kants som om tiden har flygit ivad vissa dagar men idag var det en snigel till sekundvisare.. Nog om det..
Igar var jag faktiskt ute med tva tjejer fran jobbat, kannde inte alls for att ga ut nar kvallen nalkades men det slutade faktiskt som en lyckad kvall, Morgan var ute med Ian och hade kul pa egen hand sa inte ens daligt samvete behovde jag ha :)
Pa tisdag ska vi ha en avskedsfest for Morgan och Vince. Vi ska borja pa Quinn efter det ska vi till nagot haftigt hotell och efter det ska vi till Rosies och forhoppningsvis avsluta kvallen hemma hos nogon.. Vi flyttar ut pa mandag/tisdagen eftersom allt ska vara stadat och klart pa onsdagen, vi kommer flytta till Gavins hus for de sista veckorna..
Nej nu ska jag sova..! Godnatt

Lordag

Ar antligen hemma efter 7,5 timmars non stop av jobb.. Skont att slappna av lite..
Det var bestammt en poker kvall i Gavins hus pa vara lediga dag ( forra tisdagen) Sa jag och Morgan bestammde oss for att aka ner pa stan och gora lite shopping, jag hittade inte sa mycket, jag fann tva par sockor, ni ska veta att det ar sa fruktansvart kallt i varat hus for tillfallet pga att vi inte har nagon isolering eller varmekalla i detta underliga hus.. Sa jag fann tva valdigt ludna och tjocka strumpor som jag anvander sa ofta som mojligt.. Tillbaka till storyn.. Jag fann den finaste bikinin jag sett pa valdigt valdigt lange, men ack tro inte for mycket saklart fanns den inte i min storlek. Sa jag kopte den till Zandra istallet :) Hoppas hon tycker om den lika mycket som jag annars kan jag ta tillbaka den och rama in den och ha den pa vaggen, Haha..  Efter shoppingturen hittade vi en mysigt litet stalle med Happy Hour mellan 5-6 med pints for 30 kr, vilket var valdigt bra tyckte vi sa dar spenderade vi en timma eller tva :P Och som gradden pa moset pa en lyckade dag an sa lange fick vi reda pa att de andrat pokerkvallen till dagen efter istallet (da bade jag och Morgan jobbade) Sa lite bittra akte vi hem och tog ett bubbelbad och drack vin, inte sa illa det heller faktiskt :)
  Nu har Chloe och Mike flyttat ut, antligen! Ar sa fruktansvart skont att det bara ar jag och Morgan har nu.. De ar sa fruktansvart larviga nar det kommer till att hjalpa varandra och underlatta nar man bor ihop.. Sa som om det rakar ligga tva smuttsiga gafflar pa diskbanken och chloe diskar.. Helt plotsligt vander hon sig om till Mike och fragar "Baby, anvande vi en eller tva gafflar nar vi lagade mat" och om han sager en sa ligger den andra smuttsiga gaffeln kvar efter att hon ar klar.. Snalla, det tar langre tid att dividera om de var deras eller inte an det tar for henne att bara holla kaften och bara diska den!
Nej nu ar det laggdags! Godnatt..
Glom inte att det ar USA;s nationaldag idag :)

RSS 2.0