1dag kvar

Nu sitter jag har och vantar.. Kl ar 10.31pm Morgan har fortfarande inte kommit hem an.. Liz var nyss har och hjalpte mig sa snallt och fixa det sista innan besoket anlander imorgon. Vi moppade, dammade, bytte sangklader m.m Hon ar snall hon, ringde och overtygade att jag visst behovde hjalp efter en heldag pa jobbet. Nu ar vi klara, hunden har fatt sin kvallspromenad och jag mina flingor.
.
Jobbar imorgon igen, fick ta pa mig extra shift for att fa ledigt till varan lilla tjejtripp till Las Vegas. Sa nu kan jag aka med gott samvete, 7 jobbar dagar i rad denna vecka. Imorgon ar den sista sen har jag en dag ledigt. Jobbar imorgon kl 12,45-9,15, Michaela och Jennie landar vid 5 tiden pa eftermiddagen. Morgan aker direkt efter jobbet och plockar upp dem och forhoppningsvis kommer de och halsar pa mig pa jobbet :) Jag hoppas pa att fa ga lite tidigare om jag har tur.
Pa tisdag ar jag iaf ledig som tur ar, vi maste fixa massa saker efter ankomsten: mob nummer, SIN nummer sa de ar tillatna att jobba, buss biljetter, bankomat kort och lite saitsing kanske :)
.
.
Nu oppnades dorren, dags att umgas.

Mandag

Igar var jag ledig, va skont det var. Talade med Michaela i ca1,5 timme om framtida planer och planering infor ankomsten. Sen ringde far och pratade om allt fran himmel och jord. Efter det ringde Liz och fragade om jag ville aka och shoppa lite, ja varfor inte tankte jag. Vi akte till Market Mall och kollade pa lite smatt och gott. Jag blev bortskamd av "svarmor" och  Morgan fick kalsonger och doftljus, till och med Sushi fick en liten outfit haha han har fatt en Halloween kostym av Liz.
.
Idag ar jag ocksa ledig. Det regnar ute och jag ska stanna inne! Inte ga utanfor dorren forutom nar Sushi ska ut. Har tankt att baka muffins eller kanske bullar. Har inte bestamt mig an men vad gor det.


Lorsdagens shift 12.45-9.15

Ville inte ta ut nagot i fortid men nu vet jag med all sakerhet, jag har fatt ett nytt jobb! Jag jobbar numera pa en Pandora affar i Chinook Mall, 3 stationer ifran vart vi bor. Jag har jobbat de senaste 8 dagarna, mycket att lara och full fart! Jag hade riktigt tur, jag sag pa internet att de sokte personal sa jag gick dit forra torsdagen och lamnade mitt cv, chefen fragade om jag hade tid med en intervju pa en gang vilket jag hade, sen var det personalmote pa fredagen och forsta shiftet pa lordagen, sen dess har jag jobbat.. Det ar faktiskt en lite finare affar sa jag maste faktiskt kla upp mig vilket kanns valdigt underligt eftersom jag aldrig riktigt behovt "dress pants" tidigare.. Men det ar kul att prova a nagot nytt.
.
Sushi har kastrerats nu, det hande i mandags sa nastan en vecka sen. Det har an sa lange gatt riktigt bra. Vi har forsokt att undvika att ha kon pa honom nar vi ar hemma och istallet halla ett oga pa honom men nar vi ar hemifran aker den pa. Han var  lite irriterad over stygnen de forsta dagarna men nu verkar det nastan vara helt bra. La pa lite salva pa stygnen idag och han reagerade inte ens, vilket ar positivt.
.
Jag och Morgan gar fortfarande om varandra, nar han arledig jobbar jag och tvart om. Men det ar helt okey iaf ar sa glad att jag har fatt ett jobb :)
.
Hosten borjar narma sig med elefant steg, usha.. Har host jackan pa mig nar jag aker till jobbet.. Kanns inge kul alls. Idag ar det forresten 2 ar sedan jag for forsta gangen kom till Kanada. 2 ar!! Usha tiden gar fort.
.
Krestin & Mike (ett svensk par har) ska snart fa barn, hon ar i 8,5 manaden, planerat den 27te, en liten Walter kommer till varlden. Morgan och jag har glatt satt upp oss forst pa barnvakt-listan (forlat Michaela & Jennie haha ;)

Sondag

Nu ar jag utslagen pa soffan efter en lang dag. Bilen mot det okanda rullande ivag kl 9.40 imorse. Jag, grannen och hans tva vanner akte upp till bergan for att vandra. Sushi foljde saklart med han ocksa. Det var en 17 km vandring som vantade, vilket i vanliga fall inte borde ta sa lang tid men med tanke pa att hela vagen dit var uppfors tog det ett tag. Borjade vandringen 10.00 och vi kom inte tillbaka till bilden forsen kl 5.30.. Det inkluderar ju lunch, fotto stopp och dyrligt, men anda.. Vi var utslagna och det sag ut som Suchi kunde gora det en andra gang :)
Nu sitter jag bara pa soffan och glor.. Ar sa trott, jag som gick till gymmet igar ocksa, kanske inte det basta uppladdningen :P
Bara 3 veckor kvar till Michaela och Jenny kommer hit!!! Tjohooo! Kan knappt berga mig :)

18.00 pa en Lordag

Nu ar det vantan och mitt liv ar pa pause.. Jag blir galen klattrar pa vaggarna och huvudet fullt av tankar.
Vantar pa att Mount Royal University ska aterkomma till mig om vilka amnen jag maste lasa upp for att kunna komma in pa sjukskoterskelinjen, jag tror det ar tanken. Men vem vet? Inte den blekaste. Men det ar dags nu, mitt liv maste ga framat nu, helt igar. Varje amne jag maste lasa upp kostar ca 3500kr sa jag vill inte soka till nagra kurser jag inte behover.. Men samtidigt kan jag inte bara vanta heller, jobbade for sista gangen igar och pa 24 timmar har jag lyckats blivit galen, morkharigare och galen. Jag avskyr att vanta och att inte veta vad som kommer handa nast.. Kanns som om det beskriver de senaste 3 aren i mitt liv...
.
.
Neej det ar inge vidare just nu.. Kampigt. Ovisst. Ensamt. Svart. Och en gnutta underbart.
Svart att forklara, en kar van sa till mig -att jag skulle inte kunna gora som du, lamna familj och vanner, jag ar inte lika tuff..
.
.
.
.
Tuff?! Jag ar livradd!

RSS 2.0