Sista september, snart vår.

Nu sitter jag här igen..
Helgen var fullspäckad. Jobbade som sagt nere på kocken i fredags kväll, väldigt kul. Påminner lite om Kanada men endå inte. Hoppas att jag kan hjälpa till där lite då och då när det behövs :)
I lördags jobbade jag och Richard på ett bröllop. Punkt slut.
I söndags gjorde jag verkligen ingenting, eller iaf vad jag kan komma ihåg.
Måndag och tisdag var det grovstäd på Utsikten. Dubbla handskar, toalett koppar/borstar och kakel, har haft bättre dagar. Men hade trevligt sällskap av Katrin så det var uthärdligt.

Igår begav jag min in till den stora staden och åt middag på söder med mina två ex Sambos. Michaela lyckades ju fylla år igår. GRATTIS! Anna hade hittat de lilla chreps stället vid ett tidigare besök i Stockholm. Jätte mysigt och gott. Så pass gott att jag inte ens orkade eferrätt, fy skäms! Nästa gång. Jag och Anna gav Michaela en kryssning till Åbo, med oss. Haha. Så förhoppningsvis kommer vi iväg den 15 okt. Hoppas.

Idag ska jag åter igen bege mig in till huvudstaden, denna gång ska vi gå och kolla på "Tribute to Queen" på cirkus. De ser jag fram emot, vilket jag inte har gjort så länge eftersom jag fick reda på att jag skulle gå igår :P Så det blir till att åka in till stan snart igen.

Kanska ska ansöka om ett nytt jobb. Ett jobb som kommer innebära att jag beger mig till en okänd plats i 1 månad. Men det är för positivt att ens tänka att jag har en chans. Vill så  himla gärna!

Första delen av visumet är godkänt, så nu är det på sin väg över till London. Där tar det bara 2-7 månader innan det blir godkänt. Åh så roligt....

?

Vad är det som händer. Varför får jag alla underligga mail hela tiden? Är det helt normalt eller är de bara mig skumma människor skickar mail till.. Kanska är helt normalt men ingen vågar står för de.. Vad vet ja

Hello Dear,
Happy day and bright is the voice of yours ,How is life around you together with your curriculum affairs,Hope there is no cause for alarm in any corner around you.If so may GOD name be praise for his infinite mercy unto us Amen. With felicitation to write and communicate with you in this few lines of mine.My name is Samuel, I just browsing right now in the Internet and i found your profile at ( www.backpacking.se ) and i was much feeling over it,Please my dear i will like us to hold a good long time relationship with real love.I'm happy to look at your profile today,you sound so gentle to me that was the reason why i fall very much interested in you,Please send your massage to my private mail here below.( [email protected]) For more introduction and my pictures will be send to you by my next mail,so we can know more about each other,i will like it best if you send your latter to my private box or mail with this my email address.( [email protected] ) I have something to tell you about my life, My dear,age or colour even distance can't deny any genuine love,so please lets give our self a trial, So that i will tell you something about me, thanks till i hear from you. Yours in love, Samuel




Tyckte endå att det var lite underligt..

6 veckor idag...

Nu har jag avverkat 3 dagar som rörmokare. Lite annorlunda än vad jag är van med men det är väldigt kul att se resultat (även om det inte som gör dem) :P
Idag jobbade jag mellan 8-12.. Nu har jag en "Lunchrast" på 4 timmar innan jag börjar jobba igen. Denna gång är det nere på Glade Klocken. Blir lite här och där nu för tiden men som jag sa förut, mångsysslare. Det kanska ska bli mitt framtids yrke. För på måndag är jag städare igen, haha..

Är mest lite små irriterad på läget. Ger allt men får lite tillbaka. Man blir lite less på att bara på att vara ensam om att försöka. Men tiden lär väl visa vad som komma skall. Detta är inte okey iaf.. Tråkigt nog. Less, det är vad man blir.

I helgen lär det ju inte bli mycket gjort förutom att jobba. Gymmet kanske om jag har motivation. Troligtvis inte, haha.

Nej det räcker nu.

så de så

Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen.
Hela förra veckan bäddade jag sängar, i mängder. Ca 5-6 timmar om dagen faktiskt, ganska enformigt om jag ska vara ärligt men efter ett par behövde man inte tänka längre vilket gav än en massa tid att fundera. Annorlunda.

I måndags trodde jag att jag var arbetslös för första gången sen jag kom hem, så jag stannade upp sent på söndag kväll bara för att liksom. Gick och la mig kl 1, sov, blev väckt. Klockan 08.11 ringen chefen från posten och undrar om jag kan hoppa in och hjälpa till. Arbetslös som jag är (trodde jag var) kunde jag ju såklart inte säga nej.
  Idag var jag arbetslös på deltid, åkte till Ahsell? med Lars och införskaffade VVS prylar., 12x12x15, hel 15, upphängare, backventil, tummstock, rör 0.8, blir man inte lite snurrig. Mycke nytt. Så imorgon så ska jag vara "rörmokare". Ska ha hand om pillgörat, de som tar tid men någon måste göra det helt enkelt :)

Jag kallar mig själv från och med nu för mångsysslare. Jag tar vad jag än kan få, när jag än kan få det och hur jag än kan få det. Jag pratar självfallet om jobb om någon inte förstod det ;)

På lördag blir det till att jobba på Toröbyggdegård. Se där ännu en ny grej, mångsysslare kort och gott.

önskan


Dear mighty immigration office in Quebec.
I would really appreciate if someone would be very kind and generous
and take a look at my visa-application today (tomorrow is also okay).
I don't have that much to offer than my gratitude,
but my mother says that is often enough.
So I would like you to listen to my mother
and hurry up a little bit. Thanks






Ps. Lenita, mitt visum gick ut så jag var tvungen att åka hem.
Har varit hemma en månad nu. Hoppas allt är bra med dig!


måååndag

I torsdags var det dubbelshift på schemat, börja 7.30 klart 3.30 blev upphamtad klcokan 4.15 å sen var det full fart ute på Mällsten till klocman 11. Då var det bara att gå till sängs tills klockan ringde igen klockan 6.30.. Sista dagen på posten. När jag var klart var det bara att trampa hem, ducsha och stå redo för att kusinen Erica hämtade upp oss. Söderköping nästa.

Helgen var väldigt underhållande och mysig. Träffade Victor som jag inte har träffat på närmare  år. Trivs. Sen var det ju medeltidsghelg där så de var allt från jycklare, eldshower, stånd, mat, flådda rävar? och mycket mer. Väldigt trevligt.

Provjobbade idag också på Utsikten, ska nämligen städa hotellrummen. Hmm. Ja det är bättre än inget alls så det blir till att jobba denna vecka där :) Måste hålla mig sysselsatt annars kryper jag snart på väggarna.


Min nya "Vill ha" hund ;)
Muffe


?

"Hej Jessica!

Jag har nu pratat med medicinsk rådgivare på det läkemedelsföretag som har Cymbalta. De har fortfarande otillräcklig information om att använda Cymbalta vid graviditet och därför tycker jag att du ska trappa ut medicinen. Om du blir sämre och behöver medicinering får du gå över till t.ex Cipralex eller Zoloft där vi vet mer att det är ok att medicinera under graviditet. Du gör så att du minskar Cymbalta till 60 mg i 1 vecka och sedan sätter ut den. Det finns risk att du får vissa fysiska besvär när utsättningen går så snabbt t. ex yrsel, huvudvärk, oro, känsla av elektriska stötar. Detta är helt ofarligt och går oftast över inom några dgr. Ring till mig om du undrar över något och sen behöver du också höra av dig om du känner dig psykiskt sämre efter att du slutat med medicinen.

MVH Marina"


"Hej Marina.

Detta mail måste ha kommit väldigt fel. Jag använder nämligen inte Cymbalta (vet inte ens vad det är för medicin) och jag är absolut inte gravid.
Men mitt namn är Jessica Ekström men inte den du söker.

Mvh Jessica"



Läskigt. Mailet var skickat till min mail [email protected] och hon borjar mailet med Hej Jessica.
Vad är chansen att de händer?

Sööndag

Då var denna helg över. Tusan.
I fredags var det utgång med Micha och Anna på Söder. Eken slutade det på, väldigt fint ställe tycker jag. Lite underliga människor från hela världen täffade vi tex New York & Rom.. Fick även höra att jag ser ut att vara finne! Om han försökte få de att låta som en komplimang så misslyckades han totalt. Jag vill och hoppas med hela mitt hjärta attjag INTE ser finsk ut. Det är nästan en förolämpning.. Iaf vi kom inte hem försen klockan 4 å då var det bums i säng. Trångt och mysigt, 3 i en säng, finns det hjärterum finns det sjärterum..
Vaknar klcokan 10.30 och går ut i köket, där möts man av en härlig doft av nygräddade pannkakor och bordet är uppdukat med all slags frukost man kan tänka sig behöva efter en sådan kväll. Michaela är allt lycklig hon som bor med någon som Anna!

Då var det bara att börja om och göra sig iordning igen.  Tåget bot Årsta havsbad kl2.30 framme 4 och sen kräftskiva. Måste säga att det var väldigt bra arrangerat. Partytält, värmare, dekorationer, allt var på topp. Tack för att jag fick komma Mia! :)
Kvällen avslutades på Frejas bartömning..

Idag har jag inte gjort någonting alls. Hur skönt som helst, följde micha till tåget. Besökte min syster. Hem. Träffa Zandra å Tobbe och sen hem å slappa.

Imorgon är det jobb på posten igen. Yay...... Hela veckan + dubbelt på torsdag. I helgen kanske jag beger mig till Söderköping, medeltids helg. Var år och dagar sedan jag var där sist.

3 veckor och 2 dagar.. Det är alldeles för lång tid redan. Hur ska jag kunna hålla ut i 2-7 månader? Ush. De här önskar jag inte ens min värsta fiende.. Vem de nu skulle va..?

Sept. 3, 2010

Igår tänkte jag bara ha en skön och lugn dag hemma, stada lite och göra lite nyttigheter... Det blev så, iaf halva dagen. Mor ringde och sa att hon var på väg till Handen från stan och frågade om jag ville komma in och shoppa. Det säger man ju inte nej till. Jag fann betydligt mer än va hon gjorde. Jag hittade en stickad tröja, strumpor, en klänning tills idag :) och en ny löparjacka. Mycket välbehövliga saker och när mamma är snäll och bidrar lite i kanten kan det inte bli så mycket bättre. Tack. 
Det blev senare än tänkt så vi kom inte hem försen klockan 19.30 och ag hade bestämmt gymtid vid 8 så det var bara att skynda sig hem och byta om. Gymma 45 min och sen hem och äta, dusch och sen ut igen.
Utanför dörren som en taxiservice stod Tobbe med sitt nya vrålåk och Zandra på passagerar sidan. Det blev väl si så där 5 varv runt nynäs innan vi stanna bilden och bara stod vid NSS ca 2timmar. Mys.

Idag blev det fika på stan med Tobbe. Och nu ska jag bege mig till Hallunda. Tack och Hej!

Onssss

Nu har det varit ett litet uppehåll igen men denna gång har jag goda anledningar. Jobb. Jag har som sagt jobbat på posten mån-idag. Ledig imorgon och tills mån igen. Då är det till att dela ut post i Ösmo. Jag har jobbat 3 väldigt intensiva dagar och det har varit väldigt snurrigt i huvudet. Så pass mycket att jag har haft svårt att sova faktiskt. Jag gick uppe i Ösmo i mån, lärde mig Backlura igår och idag. Så nu vet jag 3 distrikt på posten.

Igår var jag på gymmet efter ett alldeles för långt uppehåll. Nej jag måste ta tag i mitt liv nu. Slut på laterier. Dags för gym och sprigning. Någon som har lust att ha en träningskompanion. Jag är öppen för förslag :)

Imorgon kommer Mr Kind hem! Yay. Gym. Promenad. Och lite smått och gott. Är ju ledig så man vet aldrig vad dagen har att erbjuda.

På fredag är det dags att bege sig in till Hallunda. Där blir det nog med all säkerhet lite vino, "små"prat och en super kväll. 2,5 år sedan vi var samlade och gick ut. Nu jäklar :)

Lördagen kommer nog mestadels spenderas inne i/på Årstahavsbad (som jag för någon vecka sen fick veta att det ligger ju faktiskt vid Vh) Kräftskiva! Å äntligen få traffa min Mia, vi kanske till och med kan hälsa på Jason.
0% interested

En låt som berör
Young artists for Haiti
http://www.youtube.com/watch?v=nB7L1BIDELc

RSS 2.0