Onsdag = Mandag

Idag ar det varan mandag, borjade jobba efter tva dagar ledigt.. Kommer nog jobba non stop fram tills nasta fredag for att kunna tjana sa mycket pengar som mojligt innan varan resa :)
  Filmen maste jag nog saga var sadar, 1/5 var tystnad och jag gillade inte slutet.. Men det var vadigt underhallande att titta pa filmen pga att den var svensk.. Borjade faktiskt skratta for mig sjalv nar de spelade gyllenetider i bakgrunden.. Men det var en helt okey film maste jag saga.. Middagen innan var helt underbar, varan chef stod for bade filmen och middagen.. Notan for middagen slutade pa 205 dollar vilket for mig ar en formagenhet for att lagga pa en maltid.. Men gott var det maste jag saga gott folk.. 3 forratter vi delade pa och varsin stod huvudratt plus att vi delade pa en flaska vin + en varsin drink.. Mumsigt men dyrt :) 
Idag har vi varit pa IKEA och kopt kaviar till mig, Morgan var sa generos att han till och med skjutsade mig till IKEA innan frukost sa jag kunde ata agg och kaviar till frukost ;) haha.. 2 tuber kavar, det var allt i shoppingkorgen..! Efter det var det gymmet som gallde.. Svett och omma kroppsdelar (efter sguashen igar, Fy bubblan!)
Nej nu ar det dags att ga till sangs!

8 dagar kvar till Ex mouth...!

Svensk bio

Ja tro det eller ej men vi ska faktiskt pa svensk bio ikvall, jag, Morgan, Mike och Karl ( tva av vara chefer) haha lite lustigt men de laste i tidningen att det ar en svensk film som visas pa bio sa de fragade oss om vi ville ga. Det ar Lat den ratta komma in, den ska tydligen vara bra. Men den ar laskig, tror den klassas som skrack och jag ar inget fan av skrack sa vi far se hur detta gar. Vara chefer ska bjuda oss pa middag innan sa det kommer iaf bli trevligt :)
Det hander inte sa mycket nytt i mitt liv for tillfallet, vi jobbar fortfarande 5 kvallar i veckan och pa dagarna gar vi till gymmet eller later oss i solen. Inte sa handelserik men mycket bekvamt ;)
Pratade med min kara mor har om dagen pa skype, Sa mysigt, vi pratade over en timme, sa himla skont!
Nu ar det 9 dagar tills vi aker, ser fram emot det sa fruktansvart. Har tyvarr fatt reda pa att det kostar 380 oz dollar per person att simma med valhajar.. Valdigt dyrt sa vi vet inte om vi ska gora det, men jag ar sa fruktansvart sugen..! Detta ar an av de fa stallerna i varlden man kan gora det och min kamera skulle vara perfekt.. An sa lange har jag och Morgan sparat ihop 260 dollar i dricks vilket resulterar i att priset reduceras till 250 dollar per person men det ar fortfarande ungefar 1500 kr. Men om jag far gissa kommer vi nog gora det iaf. Det skulle vara en sadan haftig upplevelse!




Nej nu kommer det snart och hamtar upp oss. Puss& Hej

Rottnest

Nu har jag varit riktigt dalig pa att uppdatera.. Sa vad har hant?
Vi jobbade mellan onsdag och sondag, dessa dagar kan jag val inte saga att vi gjorde sa varst mycket forutom att ligga i parken och last bocker, har faktiskt borjar lasa The Game, en gammal van sa en gang till mig att den var bra men da ville jag inte tro pa det, ack sa jag bedrog mig.. Sen gar vi ju till gymmet lite titt som tatt.. Det ar typ allt, haha.. Inte allt for invacklat liv just nu...
Men de senaste tva dagarna har faktiskt varit riktigt fullbokade och roliga, vi akte namligen till Rottnest Island pa vara dagar som vi var lediga (Mandag och tisdag).. Allt var emot oss denna resa, vi fick ingen taltplats sa vi var tvungna att sova pa hostel med 4 andra, nar vi bokade biljetten till farjan sa tanten i luckan "Bara sa ni vet ska det bli jatte daligt vader imorgon", jag glomde mitt minneskort till kameran hemma, nar vi skulle hyra cykeln som planerat hade de ingen tamden cykel kvar.. Jag tror det var allt.. Men sakta men sakert andrades varan otur, vi fick ta tva singel cyklar och trampa runt pa ( dock inte hela on skulle ta 4 timmar fram och tillbaka utan stopp) sa en cykeltur pa 4 timmar lite har och var rackte for oss.. Maste bara saga att jag har aldrig varit sa om i baken forut, det ar inte musklerna det ar likson blamarken!
Tyvarr va nattlivet lika trakigt som en tv med myrkrig pa, sportbaren var bara oppen pa helgerna och ons hotellbar stangde klockan 22.. Men det stoppade inte mig och Morgan ;) Vi hade laddat upp med 3 flaskor vin.. Tyvarr fumlade vi oss "lite" och tappade bort nyckeln till bade cykeln och hostlet pa vagen hem + att Morgan gjorde en singelvurpa pa en tamdencykel, haha.. Valdrigt enkelt att skratta at de nu men att tappa brt nycklarna var inte sa kul da men vurpan var av hogklass speciellt nar man fatt hora innan "Tro det eller ej men jag har tagit en cykelkurs under min kriminalutbildning".. Som tur var hittade jag nyckeln dagen efter, ar sa angslig over saker sa jag kunde inte sova pa morgonen, sa jag var helt enkelt tvungen att ta en cykeltur och 200 meter fran hostlet hittade jag dem :)
Vi sag helt sjukt manga Qoukkas, rattliknande djur men samtidigt paminner de om Kangerus.. Michela som varit pa on innan sa att de fick ga i nastan timmar for att hitta dem.. Sa jag hoppades verkligen pa att fa se en men jag sag inte en jag sag 100 tals..! Eftersom det ar manga backpackers pa hostel var de overallt tjocka och glada och lat manniskor mer an garna klappa den :) De kom aven ut annu mer under natten, det var overallt, som  inkraktarrattor! Jag och Morgan var serigost nara pa att hora over dem pa vagen.. Men kul att se dem var de!
Inget daligt vader var det inte heller, solsken bada dagarna och omkring 26 grader varmt, sa jag vet inte vad den dar sur tanten i biljettluckan mummlade om :)
Nej nu ska jag vacka Morgan, gymmet och en omgang squash vantar



Lite bilder fran varan tripp:
http://www.facebook.com/album.php?aid=88160&id=716516905&l=c9edf0015a

De du..!

"One moment" ar 1,5 minut..

Krokodiler ater sten for att kunna dyka djupare..


Det har jag lart migidag pa grund av locken pa "pure juice" flaskorna pa jobbet,  de har namligen en liten fakta fras i varje lock ;)

Goodfriday

Igar var det Good Friday.. Det var en fotbolls match mellan kunderna och arbetarna fran The mighty Quinn.. Men sa fort jag bara tanker pa den matchen kokar jag inombords! Tjejer var namligen inte tillatna att spela, och en sadan sak kan gora mig skit sur..! Varfor kan inte jag fa spela som ar 5 ggr battre en 25% pa planen? Jo for att jag ar tjej! Nej Ush vad arg jag var, och ar. Tjejer var inte tillatna att spela men de kunde ta in en skitunge pa 8 ar och lata honom spela?! Jag kan faktiskt forsta om vuxna man vill spela fotboll mot varandra och vara serigosa utan tjejer men nar halften av spelarna hade svept 3 eller fler ol och de tar in en ungjavel pa 8 ar kan jag faktiskt inte forsta varfor de inte later tjejer spela! Jag klarade inte ens av att vara kvar dar eftersom jag kande mig sa himla diskriminerad..  Nagot som var skont iaf var att alla jag jobbar med  inte hellar forstod  varfor vi tjejer inte fick spela och tyckte det var helt sjukt.. Nej nu ar det dags for amnes byte innan jag tappar humoret idag ocksa..
   Middagen pa kvaller var iaf jatte bra! Det fanns faktiskt lite svenskt pa bordet sa som rodbetssallad, agg och kalles kaviar och Karleksmumms som efterratt.. Valdigt uppskattat alltihop!

  Idag jobbar vi.. Ush jag har ingen lust alls att jobba, vill inte traffa de manniskor som organiserade gardagen.. Ush!
Jag har fatt min nya kamera fran Sverige, den ar helt sjukt bra. Fraga mig inte varfor men jag har fatt den nyaste nyaste kameran eftersom min andra gick sonder.. Valdigt generost av Olympus och tack vare min kara mor! :)


http://www.facebook.com/album.php?aid=85992&id=71651

Gardagen

Dagen borjade med att vi akte fran huset klockan 6.30.. Jag var lite nervos faktiskt, inte for att jag inte skulle bli nojd utan att Morgan inte skulle. Vi anlande till hamnen i Rkckingham klockan 7.20. Vandrade ut pa piren och fan en stor och fin bat med market av det foretaget vi skulle aka med. Runt 8 klev vi ombord och 8.30 klamnade vi hamnen i sokandet efter delfiner. Det jag gillade med deta foretaget var att det varken matade delfinerna eller lockade pa dom, de anda de gjorde var att de fann en grupp delfiner och sedan bhoppade i med sma vattenskotrar och borjade leka med dem, ville de leka fick resten av oss hoppa i annars lamnade vi dem ifred.. Vi fick inte simma sjalva eftersom de kundes skrammas ivag av allt plaskande. De gick till sa att ledaren hade en vattenskoter (en liten gul sak som man korde under vattnet for att ta sig fram) och vi andra fick halla i personen framfor och helt enkelt glida med.. Delfinerna lekte, at och lat pa alla mojliga satt..
Hur haftigt som helst.. Delfinerna hade utvecklat ett eget satt att jaga pa vilket var att folja de stora stingrockorna  och den fisk som stingrockan skramde och forskte fly mot kanterna av stingrockan var elfinerna da snabbt och tog, detta hade vi turen att faktiskt se, vi sag en eller flera (vet inte om de var samma) stingrocka/or som var hur stora som helst (over 1.5 meter i vingbredd). Nagot de berattade att dom hade haft turen att se var ett nar stingrockan sjalv fangade en fisk eller blackfisk och hade den i munnen hade de hant att definen simade dit, vande pa stingrockan med nosen och snodde fisken ur munnen pa stingrockan, ganska haftigt att de ar sa smarta.. 
  Nej nu vantar picknick i Kings park, det ar ju trots allt Michaelas och Mikes sista dag har i Perth :)


Dday (dolphinday)

Ahh nu ar det bara 10 min innan vi aker! Ser fram emot det jatte mycket :)
Tyvarr har jag inte fatt min vattentata kamera an sa tyvarr kommer det inte bli nagra undervattensbilder..
Nej nu maste jag borsta tanderna :)

:)

Sista dagen innan en ledig dag! Imorgon har vi tagit en dag av for att bada med delfiner ( det jag gav till Morgan i fordelsedags present) Jag Michaela Morgn och micke aker till Rockingham imorgon bitti, jatte tididgt, en timmes bilresa och vi ska vara dar klockan 7 pa morgonen. Efter det har vi planerat att stanna i Rockingham och kolla runt lite och ata lunch, ser verkligen fram emot det.
  Ser aven fram emot Langfredagen, pa dagen ar det en fotbollsmatch, arbetarna pa Mighty quinn mot kunderna.. Haha det kommer nog bli jatte kul. Efter det har vi en paskmiddag hemma i varat hus. Ian och hans flickvann kommer, Gavin och traysy, och tre stycken fran Mikes jobb.. Vi ska faktiskt ata kraftor som forratt :)
Nej nu vantar gymmet!

Fredagen den 3dje

Jag art nog en av de lataste bloggarna.. Men nu tar jag mig i kragen och skriver lite kort.. Pa vara lediga dagar gjorde vi inte myclket  alls pa mandags var vi nere pa stan och shoppade och drack vin pa en uteserverig, hur mys som helst :)
Pa tisdagen gjorde vi inget alls.. Kopte mat och kollade pa den nya Bond, helt totalt vardelos, jag bade somna och sedan gav jag upp, usel!
  Jag har fatt tillbaka pa skatten 4500;- hur bra som helt! Min morgon kunde inte borja battre, sag smset av mor min och ett leende satte sig fast pa lapparna och kommer nog inte forsvinna pa ett bra tag! :)
  Michaelas pojkvan har kommit nu ocksa, godis, godis, godis!! Och lite kopparbergs ocksa men for mg ar det ovesantligt i jamforelse med godiset.. haha...
  Nej nu maste jag aka till gymet.. Ska an en gang forsoka bli batte pa att uppdatera.. Forvanta er inget genombrott ;)

RSS 2.0