:)

Nu har jag antligen 2 dagar ledigt.. Efter en nagelunda full kvall har vi antligen lite tid ledigt...
   Vi  hade tankt att aka pa en aboriginal kvall, nar man far prova spela digeridu och prova deras mat, men tyvarr gor dem bara de kvallarna pa onsdagar och fredagar.. Sa forhoppningsvis kommer vi kunna aka dit inom en snar framtid, det later ju sa mysigt!
   Jag och Morgan har ingen aning om hur det kommer bli i framtiden.. Han maste hem i sep pga armen, och som jag ser det har jag ju ett par ar kvar att "leka" runt. Sa om det ska fungera efter augusti kommer jag behova aka till Kanada och arligt talat vet jag inte hur det kanns.. Jag skulle sa garna vilja sata mig ner och bara leva just nu, ha ett hem och kanna att hemma ar bast. Det var faktiskt en valdigt lang tid sedan..

 
Digeridu en sadan vi vill prova pa har i Perth

botten och toppen

Annu en grej som inte fick handa har skett, jag har tappat mina solglasogon!! Jag och Morgan plaskade runt i vattnet nar plotsligt en ovantad stor vag kom och snodde dem fran mig.. De var ju inte dyra sa pengarna gor desamma men de var sa fruktansvart skona och jag har ett jakla tja att hitta glasogon jag gillar.. akte direkt (dagen efter) och kollade om de fanns kvar, men ack, bara vita och det vill jag inte alls ha..
  Jag har aven kopt ett par skor, 50 dollar pga att om man kopte tva var det halva priset pa andra paret och Morgan kopte det forta paret.. Jag hade nagon dag innan glatt sagt till min kara  mor att jag inte alls behover skor men har man en gang provat dessa skor vill man aldrig ta av sig dem, arligt talat de skonase skorna jag nagonsin agt!
   Igar jobbade vi och dan innan de ocksa, jobb, jobb.. Fram tills pa mandag..

Uppdatering

Det har hant lite saker sedan sist. Jag har helt enkelt inte haft tid och lust att uppdatera, eller helt enkelt for lat ;)
Lite snabb uppdatering: 

  • Jag har kopt ett gymkort for 3 manader.
  • Vi har besokt Kings park
  • Vi besokte en vildlands park i forrgar och klappade bade kanguru och koalas.
  • Kollat pa filmen Mamma Mia.
  • Vi har borjat spara pengar till en Ex mouth resa (13h norr ut) tanken ar att vi 4 ska hyra en van som man kan sova i och sedan aka ivag under 10 dagar. Ska forsoka spara lite over 6000 i manaden..
  • Vi ska boka delfinbadningen till mandagen den 6te april.

http://www.facebook.com/album.php?aid=80246&id=716516905&l=0f0aa54acb

Ska bli battre och skriva mer och kortare inlagg :)


Lediga dagen

Tillbaka till bloggen.. jaha vad har hant sedan sist?
Jo Ryan en van till Chloe och Morgan kom hit i sondags och aker hem idag, valdrigt snall och trevlig pojk, detta har alltsa latt till en hel del drickandes men dock inte for mig och Morgan eftersom vi ar ansvarsfulla sjalar som jobbar, haha.. Nejda men vi har varit fruktansvart avundsjuka att de andra har kvallarna lediga.
   Det har varit St Patriks day ocksa, och fy tusan va mycket manniskor, borjade jobba klockan 5 och slutade inte forsen 1.. Full rulle hela tiden! En toalett vistelse var det anda jag han med annars var jag fastklistrad bakom baren. Dock var denna dag en bra dag for dricks, Morgan och jag fick 78 au dollar i dricks under kvallen vilket ar ungefar 480 kr vilket jag inte klagar over :)
  I mandags var vi lediga sa da gick vi (jag, Morgan, Michaela, Chloe och Mike, Ryan och tva okanda bekanta tjejer fran Kanada, Gevin och Tracy (tva irlandare fran jobbet) Ian och hns flckavan) pa en thairesturang. Valdigt god mat och fruktansvart stora maltider som det alltid ar i Thailand, Gud vad jag saknar Thailand ibland! Efter den fruktansvart goda maltiden akte vi och bowlade, jag hade en blandning av tur och skicklighet och detta resulterade i att jag vann :)
  Ikvall ar det utgang, tjejerna for sig och killarna for sig.. Vi far se hur det artar sig. Ser iaf fram emot det jatte mycket! :)
Nej nu maste jag nog gora mig iordning, vi ska snart till flygplatsen och lamna Ryan..

Haha, nej forresten en sista grej.. Morgan gick och la sig tidigare an mig en kvall for jag ville sitta uppe och smaprata med Michaela och Ryan, nar jag senare kom till sangen och vackte Morgan kollade han pa mig med oppna ogon och sa "If it would be possible to have a jug(karaff) of you Jessica, I would have a mug!" Finns inte en sadan stor logik i denna mening men jag tror enda att det ar det gulligaste nagon nagonsin har sagt till mig, med tanke pa att nar jag vackte honom igen 10 min senare hade han ingen aninig om vad han hade sagt, han hade helt och hallet pratat i somnen :)

Anna!


Grattis Anna Styf Lundqvist 20ar!

Grattis pa fodelsedagen Anna! 
 Jag ar valdigt ladsen att jag inte kan vara hemma och fira dig,
men jag hoppas du far en toppendag. Antligen ar du systembolagsmyndig ;)
Grattis an en gang!

Torsdag

Det visade sig att den dar S;t Patrik inte alls gjorde landet kristet utan han drev ut alla ormar fran irland.. haha liten skillnad Jag hittade faktiskt orhangen med klover men dock 3 klover istallet for 4 klover, men det far duga :)
Igar var det den mest fartfyllda kvallen hittills, 200 irlandare som inte drack lite.. Dom hade aven musik och upptradande och de lat vem som halst ga upp pa scen, det resulterade i att vi fick hora pia, pia, piano piano piano, pia, pia, piano, piano piano... vet inte vad sangen heter men jag vet att vi har den pa svenska med och den ar totalt fruktansvard... 10 minuter fick vi utharda denna plagsamma lat! Nej nu ska jag till stranden :)

Bildbevis


Bilden ar fran helgens trapattser :)

Utkast: Nu har ...

Nu har jag jobbat en kvall efter tva dagar ledigt, kandes lite tungt.. Imorgon har vi fatt redan pa att det kommer 200 irlandare till pubben och ska "sorja" for att deras van varit med om en arbetsolycka... Underlig anledning att komma till pubben och dricka sig fulla for, men det ska de tydligen gora.. Sa ar det nagan stor fylledag den 17 mars ocksa, nasta tisdag, manniskor tar tydligen ledigt fran jobbet for att fira denna dag, S;t Patriks day.. Nar jag fragade en irlandare varfor de firar denna dag sa hon nagot defust om en Patrik som kom till irland och gjorde landet kristet, arligt talat lat det som om hon inte riktigt visste men att det var vart att fira.. Sa imorgon ska vi troligtvis ner pa stan och shoppa lite, jag ska kolla efter ett par billiga orhangen som ser ut som fyrklover, for tydlige representerar fyrklovern denna dag..
Arligt talat har det inte hant sa mycket idag eller igar, de anda nya nyheten ar att Michaelas pojkvan trorligtvis kommer ner den 7 april..De ska troligtvis spendera en vecka har sedan ska det till ostkusten och resa runt.. Ar sa avundsjuk! Vill ocksa resa, men arligt talat har jag absolut inte rad just nu och eftersom jag har detta jobb skulle det kanns dumt att slanga det i sjon.. Plus att jag inte skulle vilja resa ifran Morgan saklart ;) 
Haha nej nu ska jag ga till sangs efter 7 timmars hart arbetande och 2.5 staffis..

Tisdag

Sadar ja, nu har man landat efter en mycket handelserik helg (blogg.se kranglade igar darfor kom ingen uppdatering)
Vi akte till Lancelin runt 9 tiden fredags morse, det tog ungefar 1,5 timme att aka till den lilla havsstaden. Vi kom dit och upptackte att man hade inte sa varst mycket privatliv i den lilla stugan vi hyrde, i rummt med kingsize sangen fanns ingen dorr utan ett drapperi som vagg och i det andra sovrummet hade det trangt in tva vaningssangar, dar fick  Michaela dela rum med Mike och Chloe, det varju trots allt Morgans fodelsedags helg ;)
Vi provade faktiskt att aka sandboard bada dagarna, men jag ar valdigt glad att jag Micha och Morgan gjorde det pa fredagen ocksa for pa lordagen blaste det som tusan sa vi akte bara ett fatal ganger sedan tyckte vi att det rackte. Vi hade sand overallt, och da menar jag overallt! Vi hade en sa mysig BBQ pa Morgans fodelsedag ocksa, precis vid havet och underbart god mat! Tyvarr blev Mike full som en kastrull och var bade otrevlig och ansvarslos, men vi andra hade iaf kul..  Jag sag en kengeru pa varan resa ocksa, dock var den dod och lag vid vagkanten, men nu har jag iaf sett en ;)



Igar var vi lite kultruella (om man kan kalla det sa) vi akte till en strand har i narheten som vi hade hort hade en skulpturutstallning, med endast tid att forlora begav vi oss mot platsen som lag ungefar 30 min bort. 60 olika skulpturer pa strandpromenaden, stranden och i vattnet var det vi fann. Gratis att kika pa och mysigt att strosa runt bland. Efter att varit sa kulturella var det dags for lite vatska, Morgan korde oss till Little Creature, en bar/pubb som ar i samma byggnad som dar dom gor olen och cidern som dom salger. Rigtigt mysigt faktiskt, precis intill havet och den godaste cidern jag har smakat i Australien an sa lange :) Jag och Micha tog oss en och en annan cider och resultatet var tva glada och fulla puckon som forsokte ovbersatta meningen och komiken i  ''Happ, Va hander det for skit idag da?' fran filmen Masjavlar till engelska.. Stackars Morgan..
Michaela har brant sig nagot fruktansvart pa benen, det ar nog det vasta jag nagongang sett (bortsett fran blasorna pa ryggen efter en oansvarslos skeppare ;)
Vi ar faktiskt lediga idag ocksa, sa vi ska troligtvis spela lite squash igen, jag tycker det ar sa otroligt kul. Det var tankt att Micha skulle folja med men hon hoppar nog over det denna gang vilket jag ocksa skulle gjort om min ben sag ut som hennes, ledsen att saga..

Har kommer lite bilder, dom ar dock lankade till facebook men de tar sada frutansvar lang tid att ladda upp bilder pa blogg.se..  http://www.facebook.com/album.php?aid=80246&id=716516905&l=0f0aa

Antligen!

Antligen, nu har jag jobbat i 8 dagar i rad och antligen far vi tva dagar ledigt! :) Imorgon bitti bar det av till Lancelin for att tillbringa 2 natter och nastan 3 dagar i en strandstuga. Ser sa fruktansvart mycket fram emot det! Tyvarr jobbar vi klockan 5 pa sondag sa vi far inte vara hemma allt for sent..
Jag fick min forsta lon i onsdags, 990 au dollar vilket blir ungefar 6000 kr for tva veckor :) helnojd, fortsatter det sahar sa kommer vi nog kunna resa valdigt snart. Med tanke pa att det ar efter skatt, vi betalar nastan 30% skatt nu men far tillbaka det nar vi lamnar landet, sa jag kommer inte komma hem tomhant heller, om jag inte valjer att backpacka nagonstans i Asien eller sa innan jag kommer hem.. Man vet aldrig med mig. Morgan forsoker overtala mig om att vi ska backpacka med han syster i Indien, men jag tror inte jag vill dit, jag tycker indier ar fruktansvart laskiga!
Jag lovar att ladda upp nagra harliga bilder efter helgen, pa allt fran stugan till sandboardingen..
Nu ar det dags att sova, tidig avfard imorgon! :) Antligen!

Mandag morgon

Igar var vi pa stranden,  tog ett eller tva dopp resten av tiden lag vi utslagna pa stranden och sov, har ett valdigt tufft liv dagtid, men kvallstid ar det jobb, jobb och ater jobb.. Har jobbat sedan i torsdags och ska jobba tills pa torsdag.. Da har jag antligen 2 dagar ledigt. Da ska vi allihop bege oss till Lancelin, det ar en "stad" som ligger 9 mil norr om Perth.. Vi har redan hyrt stuga dar i 2 natter, sa det ska bli jatte kul. Vi kommer troligtvis prova pa att surfa igen. Perth ar ju desutom omgivet av oken och i Lancelin ska det tydligen finnas stora sanddynor sa vi ska aven prova pa sandboarding. Det ar ungefar samma sak som snowoarding men det ar pa sand, och vill man inte sta upp kan man aka nagot som ser ut som en pulka :)
Igar var det valdigt mycket att gora pa pubben, mycket folk pa sunday session.. (irlandsk musik och dans som jag tror jag namde foraa veckan) Det var troligtvis mer att gora och fler folk an vanligt igar ocksa pga att det ar rod dag har, jag vet faktiskt inte varfor men det gor mig inget, jag tjanar 35 dollar timmen, det ar 211 kr timmen, Det al liksom mer an jag nagonsin skulle kunna tjana i Sverige utan utbildning.. Sa jag klagar inte, haha..


Denna bild ar tagen i Lancelin, vi kommer troligtvis inte se ut som han
nar vi faller ner fran sanddynorna, men det ar sa har det ska ga till :)

RSS 2.0