Pumpa, Vin och Paket!

Igar var en bra dag. Jag fick reda pa att Morgan (fasten vi bestammt att vi inte skulle kopa nagot till varandra pa varan dag) Hade kopt nagot som jag skulle fa senare pa kvallen.. Paket och overraskningar alskar jag! Problemet var ju bara att jag inte kopt nagot till han.. Jag fick panik! Jag har hittat en vandigt bra grej till honom ( kommer inte beratta for jag ar radd att han ska oversatta min blogg pa Google och fa reda pa det) men jag kan visa en bild imorgon :) Iaf, jag jobbade igar mellan 10-4 sen gick jag och fixade med hans present, efter det bad jag Morgan att hamta upp mig eftersom jag hade rakat hamna pa andra sidan stan nar jag var klar :P Vi akte hem och fixade med varan pumpa. Morgan gjorde aven snacks av frona, det var faktiskt gott fat de fastnade i tanderna sa jag gav upp :P Medans vi fixade med pumpan drack vi lite vin och hade det allmant mysigt :)
  Sen fick jag min present! Han hade letat overallt efter den dar Lululemon jackan jag ville ha men tyckte den kosta for mycket, men han fick reda pa att den var slutsald overallt.. Sa jag fick en annan brun jacka istallet. Jatte fin! Han vet precis vad jag tycker om :) 
  Sen kom Morgans mamma forbi och gav oss svininfluensa sprutan (om den kallas sa) Gjorde inte alls ont, inga preblem. Men nar jag vaknade imorse kandes det som om jag hade plivit slagen med ett basbolltra. Vi blev visserligen varnade for att det kommer att omma, men herre gud, jag blev overraskad att det var sa har ommt. Har fortfarande inte gatt over, jag far helt enkelt vanta och se.. 
  Inatt ska vi hamta upp Zandra ocksa! 23.59 landar hennes plan. Jag kommer troligtvis jobba tills 10 - halv 11 kanske men senska jag ta taget upp till Morgans pappas hus dar Morgan vantar sa vi kan aka och hamta henne :)
 
 
Varan fina pumpa nar vi var klara + min nya jacka (fast den ar chocklad brun)

Imorgon har jag och Morgan varit tillsammans 1 ar. Va underligt, tiden bara susar forbi!


27/10

Nu ar jag hemma efter 3.5 timmes jobb, 2 timmars vantan pa klipptiden och 1 timmes klippning.. Jag blev snabbt pamind om Varfor jag inte gatt till frisoren pa 2 ar.. Jag tror aldrig nagonsin i mitt liv att jag gatt darifran nojd. Och tyvarr skedde det inte denna gang heller. Problemet ar bara att denna gang ar luggen for kort for att i huvudtaget sattas upp, vilket innebar att det inte ar nagot att gora at saken.. Kul va?! Nej ush, jag vill inte ens veta vad Morgan tycker, for sager han att det var battre innan sa borjar jag grata. Sa nara ar det att jag faller en tar.. Men ar man lipsill sa ar man..
  Ikvall ska jag pa boxing traning med tjejerna fran jobbet. Jag tror inte att det ar sa jatte mycket boxning det ar nog mer den traningen boxare gor for att komma i form till boxningen, forstar du? Vi far helt enkelt se hur det gar. Ser iaf fram emot det :) 
  

Tack for kommentarerna. Det varmer nar man ar lite less, precis som jag ar nu.

Mandag

Igar var jag och Morgan och shoppade. For en gangs skull hittade jag saker, lite val mycket kanske :P 1 linne, 1 langarmad tunntroja, 2 tjocktrojor (50% rea) ett par skor och ett par jeans. Inte illa pinkat for en trahast :) Jag kande att jag var vard det eftersom jag tjanade 300 dollar i fredags. Kan ni fatta det?! Hur bra ar inte de? Ungefar 2000 kr pa en dag. Men det kommer troligtvis inte ske igen, sa jag skamde bort mig lite med klader denna gang :)
  Vi hade mote pa jobbet igar.. 2 liter vodka, Pizza och allvarligt pratande.. Det var mer trevligt an bekymrande :P Efter det kom Morgan och hamtade mig, vi akte hem och sloa lite.. Sen skulle Morgan ivag och se pa bio och jag vantade pa att Liz skulle komma over ( Liz ar en jatte snall tjej som nyligen borjade jobba pa pubben) Vi satt har hemma och drack lite vin tills vi fick ett sms av de andra tjejerna att det vantade pa Local 510 (samma agare, meny och look som pa varan pubb local 522) Vi akte dit och hade en jatte trevlig tjejkvall. 6 av oss sammanlagt. Jag akte hem lite tidigare an de andra tjejerna, kande att det var dags runt 1 att ta en taxi hem. 
  Idag har jag varit ledig hela dagen, fruktansvart skont! Har kolat pa The Holiday med Cameron Diaz. Riktig Chick Flick som Morgan skulle ha sagt. En mysig karleksfilm. Morgan kommer hem nar som helst, da ska vi aka och gymma och sen tillbaka till soffan och kolla pa Million Dollar Baby tror jag. Skon och avslappnad dag.
  Jag har aven kommit pa det absolut basta sattet att inte bli bakfull. Innan du gar och lagger dig pa kvallen ska du ata en banan, helst tva om du orkar. Efter det ska du dricka sa mycket vatten sa du nastan borjar bli illamaende. Ga och lagg dig och vips, du kanner dig iaf 70% battre an vad du hade gjort utan mitt bakiskur :)


Zandra med Z..

Nu ar det morgon har 10.17 for att var exakt, klockan ar 18.17 hemma i Sverige. Jag tankte bara skriva ett kort inlagga och lycka min van Zandra till pa sin resa runt jordklotet. Nu ar det mindre an 12 timmar tills hon sitter i bilen pa vag mot nya aventyr. Lycka till!


www.Castell.Blogg.se

New York 26-30oktober,
Calgary 30okt - 9november,
Los Angeles 9 - 17november,
Sydney - Cairns 19november - 16december.
Bali 16 december - Ovisst.


12.23 en Sondags morgon

Nej det blev ingen utgang ikvall, vilket jag inte har nagot som helst emot.. Morgan, Guy och Jason var har tidigare under kvallen och borjade smadricka innan de begav sig till Tom's lagenhet. Jag tror de skulle roka vattenpipa (vilket jag inte ar ett sa stort fan av, sa jag stannade hemma och later han ha en killkvall :) Jag laste forrestn pa aftonbladet har om dagen att en omgang vattenpipa (shisha eller Hookah som dom kallar det har) ar lika mycket som 100 cigatretter, alltsa inte ett bloss fran vattenpipan men en omgang.. Helt sjukt var mycket. De sa aven att det faktiskt ar beroendeframkalland, vilket manga sager att det inte ar. Fel, fel, fel!
   Idag har spenderats mestadels med Morgan, vaknade sent och at sen frukost. Precis som en lordag ska spenderas.. Efter det kollade vi pa slutet av Im legend. Bra film de dar! + att jag sag en film nar Morgan var pa gymmet. Heartbreak Kid. Faktiskt valdigt underhallande.
Vi gick sen en svang pa stan.. Tyvarr sa var kopcentret vi planerade att shoppa i under renovering sa 70% av affarerna var stangda. Men jag hittade ett par ganska neutrala men sota skor som jag ska kopa imorgon. De hade bara provexemplaret kvar och ena skon var sa himla utvidgad sa vi ska aka till en annan affar imorgon :)
Jag ar ledig pa mandag ocksa.. Kanns sa himla skont faktiskt, efter det jobbar jag hela veckan och pa fredag/lordag kommer Zandra! Min chef fragade mig igar om jag kan jobba pa Halloween, han hade till och med satt upp mig pa schemat. Men jag sa att jag inte kunde pga att det ar min och Morgans 1 ars dag (+ halloween firandet saklart) men det lat battre med pojkvanns ursakten ;)
  Glomde att beratta en sak igar kvall.. Det var en valkladd man som stod vid baren, och jag hade saklart ingen aning om vet han var sa jag gar upp till honom och fragar vad jag kan servera honom att dricka.. Han sager att han behover nagra shotts och fragar vilka jag foredrar.. B52, China White, PornStar och Apple Pie.. Efter lite overvagande fragar han vilken jag tror de flesta manniskor tycker om (generellt).. Sveret blev Apple Pie (Butterripple & Sour Puss) Jag fragar sedan hur manga shottar han vill ha.. Svaret: Runt 30 stycken blir lagom.. Ojsan Hoppsan (som min kara mor skulle sagt) Sa det var bara stalla sig och gora dem (tror nastan jag anvande en flaska av vadera likor) Notan? 210 dollar (ca: 1400kr) + att han lamnade 50 dollar (350kr) i dricks.. Inte illa ;) Efter det oppnade han en tab, alla som uppgav hans namn betalade han drickorna for. Fick sedan reda pa att han var nagon svinrik snubbe som de flasta manniskor kanner igen har i stan, alla forutom jag :) Han hette Chow, ursakta manniskan kanske var rik men herre gud, vem doper sin lilla kanadensiska son till Chow? Det hade varit okey om han hade varit asiat eller nagot i den stilen.. Men en vit man med namnet Chow, for mig skar sig det lite..
  Jag har hittat en frisyr som jag jatte garna skulle vilja ha.. Problemet ar bara att det kommer ta minst 15-20 min varje morgon + att jag har en otroligt kraftfull virvel i pannan sa jag han inte ha lugg.. Men bortsatt fran det skulle jag inte tacka nej :)
  Oj det blev ett ganska langt meddelande. Hoppas ni orkar lasa.


  

Fredag, natten till Lordag, 2.44..

Okey klockan ar mycket, ta hansyn till det. Jag har jobbat 10.5 timmar idag (jag vet mamma, nastra vecka blir lugn, nar Zandra ar har) vi sprackte rekordet igen over 10.000 dollar spenderades ikvall pa varan pubb, inte illa.
Direkt efter att jag fick ga akte jag hem, duscha och gjorde mig iordning till den fest jag blivit bjuden till. Det var til en fest som var sponsrad av Drambuie. Det var samre an vad vi forvantat oss sa efter inte alls for lang tid gick jag och Liz darifran. Vi umgicks tidigare med nagra av hennes vanner men dom gick at ett annat hall nar vi ville dansa.. Okey men en sak som var hysteriskt roligt var att jag verkligen sag fram emot detta "kalas" som  jag blivit bjuden till, det var gratis drinkar och gratis snacks. Om jag ska vara arlig sag jag mer fram emot den fria maten an alkoholen som var gratis (efter 10.5 timmats jobb, ar du hungrigare an vad du tror ;) Sa vi kom dit, och jag kollade efter servitriserna/servitorena som skulle komma med maten... Och vet ni vad dem kommer mer?! Kottbullar! Har har man akt over hela Atlanten for att fa lite omvaxling, nej da.. Kottbullar med en kanadensiks coktailflagga i kanns passande pa en fredags kvall!  Men vad gor det ;) Jag och Liz gick till ett dans stalle som var dott nar vi kom dit.. Vi dansade lika glatt for det.. och efter ca 1 timme sa borjade det bli mer och mer folk pa dansgolvet.. Sen kom vara klara chef:ar (Daryl och Matt) Jag vet inte varfor men det verkar som om de tycker om att shotta Jameson (for er som inte provat ar det en irlandsk wishkey, fruktansvart stark smakande)  Sa lange de inte behover dricka det sjalva sa var dt glada och nojda.. Imorgon ar det faktidkt planerat att vi ska ga ut alla vi fran jobbet... Jag hoppas det blir bra ;) Nej nu vantar en irriterad pojkvann i sangen..



Dagen efter onsdag & innan Fredag!

Igar flyttade ni ner till centrum.. Sa det var full rulle till klockan 10 pa kvallen. Sov och sen tillbaka till jobbet igen. Idag borjade jag klockan 10 till 2 sen ville dem att jag skulle komma tillbaka klockan 4 och jobba tills 8.. Jag ser inte fram emot det.. klcokan ar 15.06 nu.. USH! Men va gor man inte for pengar, haha de dar lat jatte hemskt.. Jag och Morgan hade planer pa att umgas med Peter och Alison ikvall, men har jag riktigt tur kanske de kan komma till pubben och ta en ol eller tva och vanta pa att jag ska sluta..
  Jag har antligen fatt vara kostymer! Ar sa glad. Ser verkligen fram emot arets Halloween!
Nej nu ska jag laga mat. Tortellini. Mumma!


Tisdag..

I sondags akte vi och shoppade lite, det blev ingen klippning men en tjocktroja iaf. En Lululemon (i borjan tyckte jag att market lat lite tontigt, men jag har vant mig nu) Det ar tydligen ett marke som kommer fran Kanada, sa det kanns kul att ha nagot typiskt Kanadensiskt :) Efter det akte vi hem och at mexikanskt, Morgan lagade mat at mig eftersom jag var sa fruktansvart hungrig att jag blev tjurig ( men jag erkande det och bad om ursakt, haha) Efter det akte vi och bowlade med Peter & Alison och Mike & Rachel. 3 par bowling. Det gick inte sa himla bra for nagon, men jag fick iaf den enda striken pa sista "kastningen" :D
Ja du, allt jag har att saga om gardagen ar att alla har sina daliga dagar och igar var verkligen min..
Idag jobbar jag 3 till ?. Vi ska kanske borja bo i en lagenhet nere i centrum. Det ar Morgans mammas lagenhet, de brukar vanligtvis hyra ut den men for tillfallet vill ingen bo dar.. Sa da kanske vi ska bo dar i nagra veckor. Narmare for mig och Morgan till jobbet + att Zandra har mer att gora nere i centrum :)

Lordag..

Igar var den absolut stressigaste dagen pa jobbet nagonsin.. Ett tag var vi 4 bartenders bakom baren, jag, Stacey, Daryl och Matt... Det var helt sjukt! Jag gjorde Cash Out:en efter at vi stangt och vi i baren hade fatt 1400 kr i dricks, men som sagt forut sa maste vi betala for de som saknas i baren efter stangning, jag hoppas det inte ar mycket alls. Det skulle kannas skon med lite klirr i kassan.. Tiden gick ganske fort iaf pga att det var valdigt mycket att gora. Borjade klockan 15 och fick springa for att hinna med 23.50 taget hem.. Som tur var var det mycket vanliga manniskor pa taget, haha, vilka ar ovanliga undrar ni saker, nja om jag uttrycker mig laskiga istallet :P Jag akte bade tag och buss och var hemma runt 00.45.. Morgan skulle upp kl 5.30 pga jobb pa en lardag. Men nar han gick somnade jag om till 10.30, valdigt valbehovt!
  Idag ska vi kanske shoppa lite, funderar pa att betala for en klippning ocksa, vilket jag nyss insag att jag inte betalt for sedan 2:an i gymnasiet tror jag det var :P haha, man blir latt snal om man har vanner som kan klippa an gratis..


Popcorn, film och handklovar..

Det blev bade vin och popcorn igar.. Men forst var vi tvungna att aka och hyra en film.. Det blev en film jag absolut inte kommer pa namnet pa just nu.. Men den handlade om en kille som blir jatte kar i Jennifer Aniston efter forsta gangen de ses, de ar varkligen motsattser nar det kommer till personlighet och mal i livet. Men efter mycket om och men bli hon ocksa intresserad, men hon vet inte om det nagonsin skulle kunna fungera mellan dem.. Och sa vidare.. Som ni kanske forstatt vid de ha laget sa var det jag som valde film, den var mysig faktiskt och aven Morgan tyckte den var okey. Sa den for godkant.
  Det roligaste som skedde igar var iaf nar vi var pa vag till stallet dar vi skulle hyra filmen, eller vi han inte sa langt det var pa garageuppfarten, som jag fick syn pa Morgans handklovar som han har fatt av jobbet. Jag fragade om jag fick prova och satta pa han dem, sa snall som hanar sa han Ja och jag satte pa dem. Problemet var bara att jag pa nagot satt rakade fa med hans snore till hans armband (ett flatat armband han fick i Kambodja) in i handkloven.. Vilket resulterade i att den kilade fast sig innuti kandkloven (svart att forklara) men han satt iaf fast och kunde inte oppna den. Haha, alla olika senarion for i mitt huvud, tank om han var tvungen att ha handkloven (han bara satta fast en) hela kvallen och natten och sedan ga till jobbet och forsoka forklara varfor han hade pa sig handklovarna utanfor arbetet "Eh min flickvann och jag skulle bara prova..." Jag skrattade sa att jag grat, medans Morgan borjade se lite panikslagen ut.. Men det spelade ingen roll for jag kunde verkligen inte sluta skratta, ni vet nar man absolut inte far skratta sa gar det bara inte och sluta. Efter ca 5 min fick han av sig den iaf genom att slita i armbandet (de gick inte sonder bara snoret) och sedan lirka ut stumpen som satt fast.. De otroliga ar ocksa att de hade tranat att handfangslat varandra saker "100 ganger"  samma dag berattade Morgan efterat men aldrig lyckats fastna med armbandet..
  Idag jobbar jag mellan 3 och gud vet nar.. Skont med sovmorgon iaf. Men de trakiga ar att nar jag borjar slutar Morgan + att han jobbar imorgon (lordag) ocksa.. Men sant ar livet..


Hemma annu en gang..

Nu ar jag hemma fran jobbet igen.. Jag jobbade 5 timmar idag och hade hand om 6 bord, maste saga att det gar battre och battre, men det tar lite tid. Tjanade iaf 70 dollar i dricks ida, sa jag ar faktidskt stolt over mig sjalv. Imorgon borjar jag jobba klockan 15.. Det kanns skont..
Har borjat med en ny vana. Jag aker till jobbet ungefar 30 min innan jag borjar och satter mig pa Starbucks och koper en varm mjolk.. Faktiskt ganska avslapnande.
Ikvall ska vi nog se en film och kanske ata lite popcorn.. Kanske lite vin ocksa om jag har tur :P
Nej jag hade faktiskt inget vattigt pa hjartat idag..

Tillbaka till jobbet..

Var hemma 11 igar och borjar kl 10 idag.. Kom inte i sang forsen vid 12 igar och nu ar jag uppe med tuppen igen.. "konserten" igar kvall var faktiskt bra, bandet har faktiskt nagra latar som spelas pa radio. Men det var alldeles for hogt ljud igar, jag horde knappt vad jag tankte.. Traffade en trevlig manniska pa vagen hem pa taget, han hade flyttat hit fran Toronto och kande inte en kotte, precis som jag :) Sa det var trevligt.
  Nej nu vantar mina kokta agg..

10-15 + 20-?

Idag fick jag faktiskt skjuts med pappa Brian till taget.. Det var sa hemska vagar sa att nar han hade kommit 500 meter fran jobbet gav han upp sin resa till jobbet och jobbade hemma istallet. Men han var sa snall och erbjod sig att skjutsa mig iaf, och jag kan saga att om han inte gjort det hande jag varit forsenad igen.. Ikvall ar det ett party pa pubben jag jobbar pa och nar jag var fardig med mitt skift idag fragade dom om jag ville jobba kvall ocksa, dum som jag ar sa jag ja. Sa jag har varit hemma i 3.5h nu och ar snart pa vag tillbaka. Har tur och var en sandan snall pojkvann sa han kommer skjutsa ner mig till jobbet, men jag far ta taget tillaka sa kommer han och hamtar mig pa stationen. Ibland har man det lite for bra. Iaf, forhoppningsvis kommer jag tjana lite pengar ikvall, de forvantar sig namligen 200 gaster! Och de ar sa att for en gangs skull kommer de komma upp till baren bestalla, batala och ga igen. Mycket battre!
  Nej nu maste jag bege mig annu en gang. Fart och flang..


Onsdagen den 14:onde

Jaha, annu en dag men annu mer sno! Maste vara narmare 2 dec nu. Morgans far Brian kom nyss hem igen, han gav upp med att komma till jobbet. Men han ar sa snall och ska skjutsa mig till taget iaf. Sa nu vet jag att jag kommer komma i tad. Brian berattade ocksa i morse att det var 400 olyckor har i Calgary igar, helt sjukt manga!
  Idag ska jag iaf jobba i baren, vet inte vad jag foredrar langre. Baren ar roligare men det kanns inte lika kul nar man vet att man tjanar nastintill ingenting. Servitris ar svarare men da vet man iaf att i slutet av dagen kommer man ga darifran med lite pengar i fickan iaf..
  Morgan jobbar pa lordag, sa jag tro faktiskt jag ska aka och shoppa. Jag ar sa trott pa alla mina klader och kanner bara for att unna mig lite nytt och snyggt.
  Nej nu maste jag kila, pappa Brian vantar..

+ & -

Bussresan var en katastrof.. Jag vantade pa bussen 45 minuter utan att den kom. Jag var frusen in till benmargen. Till slut kom en buss pa andra sidan gatan som jag fick reda pa att jag kunde ta. Vilket jag gjorde. Jag planerade min rutt sa jag skulle vara pa pubben 30 min innan jag borjade, for sakerhets skull. Jag kom 15 min sent. Jag trodde att det bara var Sverige som hade problem forsta dagen nar det ar mycket snofall under natten. Men ack sa jag bedrog mig annu en gang. Jag kom iaf till jobbet och jag serverade faktiskt 6 egna bord. Alla blev matta och belatna och jag gick darifran med 240 kronor i dricks. Tycker jag ar godkant med tanke pa att detta var min forsta servering under lunchrush. Nu vantar mat, Kalkon och hackelbackspotatis! Mumma!

Star pa egna ben

Nu ar jag snart pa vag till jobbet igen, pa egen hand. Hittills har Morgan skjutsat mig eftersom han inte har haft nagot battre for sig. Men idag ar det ju hans forsta dag pa jobbet och jag maste ta buss och tag ner pa stan alldeles sjalv. Ar lite nervos, men det kommer  nog bli bra. Jag har valt buss och tag tider sa att jag kommer vara pa jobbet 30 min tidigare an vad jag behover, bara for att vara saker.
  Middagen igar va valdigt mysig. Mycket mat och trevligt folk. Pumpa cheesecake var gott men maktigt.. 
Nej nu ar det dags att ata frukost! Adjo

Ps. Det ar -7 och en decemeter sno!

Planer smids infor Halloween!

Efter 2 timmar pa skype med Zandra vet vi antligen vad vi ska vara pa halloween! Kostymerna bestalls idag.. + att vi vet vad vi ska gora. Pub-crawl, vilket betyder att man koper biljetter till en partybuss. Hoppar pa bussen ungefar runt 2 tiden pa dagen. Det ar tillatet att medtag alkoholhaltiga drycker pa bussen (inte for att vi nagonsin skulle gora nagot sadant mamma;) Sedan tar bussen oss till ca 5 olika barer/klubbar, i biljetten ingar alla intraden och en-tva drinkar pa varje stalle.. Det slutar runt 8 tiden da man sjalv far bestamma vart man ska avsluta kvallen.
Denna bild ar snodd fran ett annat tillfalle nar Morgan akte pa en pub-crawl (tyvarr kan jag inte gora den mindre)
Inte helt fel eller hur Zandra?! :D
Till er som inte anvander facebook kommer nu har en lank sa ni kan se lite bilder om ni vill:
http://www.facebook.com/album.php?aid=124965&id=716516905&l=94544f2d11

Torsdag kvall

Nu ar jag hemma igen efter 10 timmars jobb. Ar helt slut. 5 timmar i baren och 5 timmar servering. Fast jag traffade faktiskt en kille vars mamma jobbar pa svenska konsulatet har i Calgary! Hur bra ar inte det, jag fick aven hans telefon nummer sa att vi kan ses och jag kan fa traffa svenska manniskor. Han kunde bara prata lite svenska, typ som jag pratar spanska, men hans mamma undervisar svenska till barn och sa. Sa det ser jag faktiskt fram emot :)
  Jag tjanade faktiskt skapligt idag, sa det kanns vart det! + att jag kommer fa min lon snart, som redan ar en vecka forsenad (har at det som i oz, man far betalt 2 ggr i manaden) sa det bli snart dubbla loner, inte for att jag tror det kommer vara sa mycket med tanke pa att vi jobbar for minimilon. Men det gar frammat.
  Pa mandag ar det thanksgiving, ska fira det for forsta gangen. Vi ska ata middag allihopa har hemma i huset. Pumpa, kalkon och lite annat smaskigt! Men forst ar det jobb i morgon, 3 till stangning, vem vet nar det bli till.

Jag har tyvarr inte tarffat nagra proffs an Tobbe, men vet vet, kanske jag ska upp pa proffs jackt, da kanske man kan finna bade de ena och andra :P   ps. Bilder kommer snart.

Jag har forresten hittat min nya favorit ratt,
det ar for tillfallet Veggie Flatbread. Hur gott som helst!


2009-10-07

Jag ar lite till och fran med min blogg maste jag saga..
Igar jobbade jag iaf mellan 10.30 och klockan 7, ganska lang dag men den rullade pa ganska bra. Hade annu en dag av traning pa att servera, nasta pass kommer jag vara ensam. Hade faktiskt nagra bord att ta han om igar kvall ocksa, gick faktiskt riktigt bra.. Jag vet liksom hur jag ska gora allt men saken ar bara den att det ar svart att veta nar. Det ar sa mycket att halla koll pa. Men det slapper nog efter att tag.
Idag har jag varit ledig, pratat i telefon, gatt till gymmet och jaa, det ar nog allt. Eller jag har faktiskt kollat lite pa Halloween kladnad, men jag vet fortfarande inte vad jag vill vara. Ett bi, fjarill, irlandare eller en eskimo. Lite udda men valdigt fina utstyrslar ma jag saga.
Nu ar Morgan i "lumpen" eller hur jag ska uttrycka det. Han ska saga upp sig.. Vilket dem kommer bli ganska arga for men jag tycker det ar bra. Annars skulle han vara borta en helg i manaden + en kvall i veckan, kanske inte later sa mycket men han kommer ju ha ett heltids jobb ocksa sa det blir ganska mycket.
Imorgon och pa fredag jobbar jag igen. Det borjar iaf kannas lite battre med nagra av de tjejer jag jobbar med. De ar trevliga men man ar ju alltid upptagen att gora nagot sa det finns inte sa mycket tid till att prata.
Jag tog mitt ansvar som svensk har om dagen och lagade makaronipudding och som om inte det var nog sa hade vi  lingonsylt till (som jag kopte pa IKEA) Maltiden var valdigt uppskattad. De hade inte provat nagot liknanade men tyckte set smaka gott. Till och med Morgan at lingonsylt, han som alltid ar emot allt som kan paminna om sas.
Makaronipudding med bacon

Titt ut!

Nu har jag antligen lite tid att skriva igen. Har varit fullt upp de sista dagarna. Jobbade ons, tor och fredag.. Gick val ganska bra.. Forrutom att jag lite blygt att fragade chefen vilken smak de var pa kycklingvingarna jag just serverade han kollar vadigt fundersamt pa mig, ler och sager "Det var blackfisk".. Vad gor man, skratta och erkanner att man var helt ute och cyklade. De funkade de med, han skrattde bara och antog nog att de ar typiskt svenskt att inte forsta battre, haha. Nejda, cheferna pa jobbet ar jatte snalla, och da menar jag jatte snalla! De fragar hur allt gar, hjalper till och underlattar. Medan mina kara medarbetere ar det vall si sa dar med.. De ar snalla och sa, men det ar mer en tavling an ett sammarbete pa pubben. Du kan tanka dig, du tjanar minimilonen som ar tillatet i Kanada, alltsa maste du kana din lon i dricks for att det i huvetaget ska vara vart din tid dar + att det ar bara tjejer som jobbar dar, bade servitriser och bertenders, vilket resulterar i nagon slags "Jag ar bast tavling" vilket jag ar sa anti emot som man kan bli. Men jag har ett jobb, tjanar pengar (nagelunda iaf) och jag tanker aldrig bli som dem..
  Idag var vi iaf och jobba i Danielles hus igen. Eller.. Morgan jobbade medans jag akte och shoppade med Danielle, vi letade efter en tavla och kladhangare, viktiga tjejuppdrag.. Det var inte den mest givande dagen men den var okey. Nu ar jag ensam hemma med pappa Brian.. Morgan, Mark och Skylar lamnade just huset. De skulle ut pa partaj. Jag fick forfragan om inte jag skulle med ut men jag tycker allt att pojkarna kan ga ut sjalva och roa sig. Jag har inget emot att vara hemma en kvall och fordriva lite tid med datorn eller varfor inte "The incredibles" som jag lanat ut av Danielle. 
 
Jag vill ocksa saga att jag uppskattar de kommentarer jag far.
Ar alltid lika roligt att logga in och se att nagon har skrivit nagot litet.
Det tackar jag for!

Nasta vecka jobbar jag tisdag, torsdag och fredag. Zandra jag ar ledig pa Halloween sa du behover inte oroa dig. Det kommer bli bade party och utkladnad. Hor och hapna, Morgan ska vara tandfe! Har ni hort nagot sa absurt :P
 
 



1 Oktober, damer och herrar!

Igar jobbade jag mellan 15.30 till 21.. Jag serverade. Herre gud sager jag bara.. Jag har tyvarr inte tid att beratta nu for jag borjar jobba om 40 min. Det flyttade mig fran bar till servering idag ocksa. Ar nervos! Det far ga som de gar.. KAn bara beratta att jag inte sag skillnad mellan kycklingvingar och blackfisk, det sager vall en hel del ;)

RSS 2.0