12.23 en Sondags morgon

Nej det blev ingen utgang ikvall, vilket jag inte har nagot som helst emot.. Morgan, Guy och Jason var har tidigare under kvallen och borjade smadricka innan de begav sig till Tom's lagenhet. Jag tror de skulle roka vattenpipa (vilket jag inte ar ett sa stort fan av, sa jag stannade hemma och later han ha en killkvall :) Jag laste forrestn pa aftonbladet har om dagen att en omgang vattenpipa (shisha eller Hookah som dom kallar det har) ar lika mycket som 100 cigatretter, alltsa inte ett bloss fran vattenpipan men en omgang.. Helt sjukt var mycket. De sa aven att det faktiskt ar beroendeframkalland, vilket manga sager att det inte ar. Fel, fel, fel!
   Idag har spenderats mestadels med Morgan, vaknade sent och at sen frukost. Precis som en lordag ska spenderas.. Efter det kollade vi pa slutet av Im legend. Bra film de dar! + att jag sag en film nar Morgan var pa gymmet. Heartbreak Kid. Faktiskt valdigt underhallande.
Vi gick sen en svang pa stan.. Tyvarr sa var kopcentret vi planerade att shoppa i under renovering sa 70% av affarerna var stangda. Men jag hittade ett par ganska neutrala men sota skor som jag ska kopa imorgon. De hade bara provexemplaret kvar och ena skon var sa himla utvidgad sa vi ska aka till en annan affar imorgon :)
Jag ar ledig pa mandag ocksa.. Kanns sa himla skont faktiskt, efter det jobbar jag hela veckan och pa fredag/lordag kommer Zandra! Min chef fragade mig igar om jag kan jobba pa Halloween, han hade till och med satt upp mig pa schemat. Men jag sa att jag inte kunde pga att det ar min och Morgans 1 ars dag (+ halloween firandet saklart) men det lat battre med pojkvanns ursakten ;)
  Glomde att beratta en sak igar kvall.. Det var en valkladd man som stod vid baren, och jag hade saklart ingen aning om vet han var sa jag gar upp till honom och fragar vad jag kan servera honom att dricka.. Han sager att han behover nagra shotts och fragar vilka jag foredrar.. B52, China White, PornStar och Apple Pie.. Efter lite overvagande fragar han vilken jag tror de flesta manniskor tycker om (generellt).. Sveret blev Apple Pie (Butterripple & Sour Puss) Jag fragar sedan hur manga shottar han vill ha.. Svaret: Runt 30 stycken blir lagom.. Ojsan Hoppsan (som min kara mor skulle sagt) Sa det var bara stalla sig och gora dem (tror nastan jag anvande en flaska av vadera likor) Notan? 210 dollar (ca: 1400kr) + att han lamnade 50 dollar (350kr) i dricks.. Inte illa ;) Efter det oppnade han en tab, alla som uppgav hans namn betalade han drickorna for. Fick sedan reda pa att han var nagon svinrik snubbe som de flasta manniskor kanner igen har i stan, alla forutom jag :) Han hette Chow, ursakta manniskan kanske var rik men herre gud, vem doper sin lilla kanadensiska son till Chow? Det hade varit okey om han hade varit asiat eller nagot i den stilen.. Men en vit man med namnet Chow, for mig skar sig det lite..
  Jag har hittat en frisyr som jag jatte garna skulle vilja ha.. Problemet ar bara att det kommer ta minst 15-20 min varje morgon + att jag har en otroligt kraftfull virvel i pannan sa jag han inte ha lugg.. Men bortsatt fran det skulle jag inte tacka nej :)
  Oj det blev ett ganska langt meddelande. Hoppas ni orkar lasa.


  

Kommentarer
Postat av: mor

läcker frisyr, det finns ju saltvatten på flaska som är bra,för sådan look.

ta det nu lite lugn, njut nu av zandras besök.

uch uch för vattenpipa.

hoppas ni kommer att få det mysigt i lägenheten.

vi hörs snart/kram å puss från mamma

2009-10-25 @ 10:51:24
Postat av: pappa



Ball frisyr! Hur såg han ut efter 30 shottar ?

Puss. pappa

2009-10-25 @ 11:53:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0