Tisdag

Ja nu  var det ett tag sedan jag uppdaterade, sa kan det ga.
I fredags gick vi ut och at middag pa jobbet. Jag, Zandra, Morgan, Jason, Peter & Alison. Vi akte sedan hem till Peter & Alison och spelande lite kort innan vi begav oss till Casinot, ingen storre lycka, forlorade en hundring. Men vad gor det om 100 ar..
  I lordags sov vi till klockan 13 men gick inte upp forsen narmare 2 vilket var valdigt skont, klockan 6 kom Jason och det borjade om igen, lite forfest innan hockey matchen, Calgary Flames mot New York Rangers. Det var en valdigt bra och underhallande match. 
  I sondags kvall akte vi och bowla.. Inte den mest pakostade stallet men det var lika kul iaf. Sen lamnade vi av Zandra hos Jason eftersom hon skulle sova dar for det ar narmare till flygplatsen. Hennes plan lyfte namligen 6.30 vilket betyder att hon maste vara dar ca 4.30.. Jason var aven sa vanlig och gav henne skjuts. 

Idag borjar mitt nya liv.. Njaa, eller iaf mina nya 12 dagar. Jag har antligen inforskaffat mig en D-Tox som tar 12 dagar att genomfora. Jag har pratat om nagon slags rening ett bra tag nu och igar tog jag tag i mig sjalv och inforskaffade mig en. Det gar ut pa att du ska ata 6 piller + 30 droppar (av nagot illasmakande vatska) bade morgon och kvall. Sa efter att jag har gjorde denna D-Tox har jag atit nastan 150 piller.. Haha, det ar en hel del pa bara 12 dagar. Men vi far se hur det gar, jag ska genomfora den sa bra jag bara kan. Jag far namligen inte ata mjol (tex brod, pasta) eller dricka mjolk, vilket kommer bli valdigt svart eftersom jag alskar ett kallt glas mjolk :P Jag far inte heller ata tropiska frukter sa som bananer, melon, annanas m.m. listan kan goras lang men vad jag tycker om med denna D-tox ar att det sager att du kan ata sa mycket du vill/kan men bara av de ratta sakerna, sa jag kommer aldrig behova ga hungrig.. Vilket jag avskyr. Jag kommer uppdatera hur det gar :) 

Kommentarer
Postat av: mamma

lycka till med kuren, ska bli spännade å höra vad du tycker om den reningen. hoppas du (ni) får en skön day off i morgon. vi hörs snart/ kärlek mamma

2009-11-10 @ 19:40:51
Postat av: mamma

hungrig????

2009-11-11 @ 20:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0