Zoo-time!

Nej nu har jag varit valdrigt lat nar det har kommit till bloggandet.
I fredags kvall hamtade vi upp Zandra, inga preblem. Valdrigt smartfritt :P haha.. Vi akte hem och sov sa kul hade vi forsta kvallen. Zandra vr fortfarande lite jetlaged och jag kande mig riktigt dalig. Jag fros och mina lappar och panna kokade. Jag var saker pa att jag hade fatt feber, dagen innan Halloween. Men sen kom jag och tanka pa att det kanske var pga sprutan jag fick i torsdags kvall av Liz (morgans mamma) Min kropp kanske bara behovde vanja sig med den.. Jag hade alla dessa olika teroier.. Men som tur var nar jag vaknade upp nasta morgon kande jag mig frisk som en notkarna :) Morgonen borjade med lite firande (1 ars dagen) och mys i sangen med isvin och fondue, frukter doppade i chocklad, allt fran hallon till melon och kiwi. Otroligt gott.
Efter det klev vi upp och gjorde oss iordning, klockan 11 kom alla manniskor hit och vi hade forfest innan det var dags att bege sig ner mot forsta pubben.. Efter det var det fullt os till klockan 11 pa kvallen da vi gick och at pizza (for andra gangen) och tog en taxi hem efter en lyckad dag :)
  PA sondagen vaknade vi runt 8.30 (det var den natten man drar bak klockan sa egentligen9.30) utvilade och ingen baksmalla, tyvarr inte pga av min dunderkur eftersom vi inte hade nagra bananer hemm men pga av att vi ar ansvarsfulla ungdomar sa vi drack mycket vatten och gick och la oss tidigt, haha..  (jovisst hurru! ;)
 Sondagen spenderades iaf i Banff, vi akte dit och visade Zandra Casinot pa vagen dit och den vackra lilla staden i bergen.. Det var till och med sno dar uppe sa det kommer nog se ganska roligt ut nar Zandra okllar tillbaka pa sina fotton nar hon ar i stekheta Australien. 
  Igar hade jag och Zandra en valdigt lugn och mysig morgon med sen frukost och prat. Sen tog vi en promenad pa stan och hamnade plotsligt pa Starbucks dar vi spenderade ca 1 timme av bara pratade.. + en varm mjolk och kaka saklart :P Nar moran kom hem fran jobbet akte vi och gymmade. Behovligt efter att ha varit sa onyttig. Sen bar det hem till PEter och Alison for lite fondue igen. O?ch vi borjade se filmen I love you Man  men var tvungna att avsluta efter halva eftersom klockan var mycket.. Men vi kommer troligtvis se slutet inom snar framtid eftersom den verkade valdigt rolig..
  Idag ska jag och Zandra till Zoo:t. De ska bli mysigt. Sen ska vi trana ikvall med Liz och Alex hos den dar boxningstranaren. Kommer bli tugnt.
  Det var nog allt for idag gott folk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0