Söndag

Nu så börjar jag ju komma igång med detta bloggande, det går ju riktigt bra ju :P

Igår spederade jag lite tid med min syster. Det var tänkt att vi skulle kolla på en film som vi hyrde på kvantum men vi blev för upptagna med att göra ingenting alls så vi hade inte tid.

Senare blev det altanen och lite rödvin och efter det cyklade vi ner till Glade Kocken. Var första gången jag var där och visst var det godkänt. Mer än godkänt må jag säga. Vi åt inte där men lyssnade på musik och socialiserade :)

Idag har jag varit över till far min en sväng. Fick nya låtar på min Ipod av Catarina. Äntligen! Har haft samma musik i över 1 år nu och det är inte ens min musik. Jag tror det fanns 450 låtar på den och jag stog ut och lyssna på 4 av dem, resten var skrot. Nu har jag ynka 34 låtar men jag tycker åtminstonne om allihop. 

Såklart kunde jag inte motsta att spendera lite tid med Edward också, men jag måste medge att jag tror jag föredrar Jake från och med nu.

Sen cyklade jag och Zandra upp till kvarnängen och motionerade lite. Eller ja, vi gick två varv runt slingan iaf, bättre än inget alls :)

Imorgon ska jag in till stan och hjälpa Anna att hitta till Hallunda och sen tillbaka till Gärdet. Hjälpa å Hjälpa vet jag väll kanske inte men bidra med en GPS iaf. Teknikens under.

Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0