Hello!

Det har varit dalig uppdatering pa sistone, det beror pa mycket flygande och ett valdigt fullspackat schema.
Christine, Michaela och jag har en gemensam reseblogg som vi kommer anvanda under denna resa + att jag kommer uppdatera min blogg nar jag har tid.
Detta ar taget fran vart forsta meddelande fran Kina:

Gardagen spenderades i sommar palatset, ett stort omrade med flertalet tempel och miljontals av turister.  Vi fick aven lista ut Beijings tunnelbanesystem, lattare sagt an gjort. Vi holl till och med pa att forlora en lem, en arm mera bestamt. Det gallar att man anvander armbagarna och kroppstyngden nar man vill ut ur tunnelbanan annars ligger man platt pa backen eller aker flertalet stationer mer an vad man onskar. Smarta som vi ar listade vi ut detta ganska sa snart. Sommarpalatset var vackert, saknade tyvarr blommor pga att det ar tidig var/ sen vinter. Overlag 3 av 5 vattenflaskor.
Som vi tidigare namde i var blogg sa slutade kvallen pa en narliggande pubb dar vi at hamburgare (valdigt kinesiskt) och drack 10kronors ol.
  Denna morgon borjade med ett besok pa bankomaten.. Efter det pasta till frukost, ater igen valdigt kinesiskt. Efter det begav vi oss till Tinamen square och den Forbjudna staden. Det var aven dar 1000000 mannikor och dumma ar dom ocksa. Det verkar som om helften av alla kineser ar fodda utan suntfornuft ( Inge illa menat, men om man siktar mot ett foremal med sin kamera vill man inte ha en okand kines ansikte framfor linsen) Den forbjudna staden var valdigt stor och elegant. Vart sitt besok, vi gick aven till ett ur och klock museum och en skattkammare pa omradet. URtjusigt! ;)
Imorgon ska vi till den kinesiska muren. Efter manga om och men har vi efter mycket overlaggande bestammt vart pa muren vi ska besoka. Vi hamtas upp imorgon bitti klockan 7. Sa det betyder att det ar dags for sangen nu.
Det var allt fran oss i Kina.
Salam.

www.frankinatillthailand.blogg.se


Kommentarer
Postat av: mor

ser fram mot bilder med din(er)nya kamera,skönt att läsa att allt e ok. glöm inte att prova lite kina mat innan ni lämnar landet.. fyla små lättel, fliterad banan... Salam mor å l-g



(läs fb)

2010-03-27 @ 19:05:56
Postat av: Pappa

Måste vara ballt att ha 1,2 miljarder kineser i kameran, försök att ta på muren ochså. Väntar så på nästa sändning. KRAM

2010-03-28 @ 11:54:51
Postat av: Mor

Puss å Kram från mamma. Saknar och tänker på dej.

2010-04-19 @ 11:52:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0