Utkast: Dec. 1, 2011

Jaha vad har hant sen sist.. jobb, jobb och jobb! Hade en dag ledig tillsammans med Morgan, vi fick valdigt mycket gjort faktiskt. Storhandlade mat tillsammans med Morgans mor det blev allt fran paron till julbelysning.. Det tog narmare 2 timmar pa affaren, manga provsmakningar och mycket prat och "lite" mat senare var vi klara. Vi begav oss hemmat for att lasta av sen bar det ivag till Canadian tire for att kopa julgransfot. Sen blev det en julgran for 40 dollar motsvarande ca 260kr kommer inte ens ihag va de kostar hemma i svealand. Men jag maste nog erkanna trots allt letande och tjafsande vi har haft for oss nar vi som sma hogg varan egen gran att denna slar nog allt, den ser arligt talat ut som en plastgran sa fin ar den! Det var dock en battre upplevelse att fa valja och hugga sin egna gran som sma men denna ar statlig.. Tjock och fin! Kan lagga upp en bild nar morgan kommer hem. vi har det inte sa stort har hemma sa den star in knokad mellan vaggen och soffan men kladd och fin ar den.
.
Vi har ibland/ganska ofta tavlingar pa jobbet tex vem som har salt flest av en viss sorts berlock, vem som har samlat flest emails eller vem som har namnt pandora klubben mest, och sa far man alltid nagot roligt som pris. Sa igar kom jag och en annan tjej delad 1a for vi salde mt under en dag sa vi fick ett 100 dollar presentkort pa Pandora.. Inte illa :) det motiverar an battre nar man har ett mal att sikta pa..
.
Nu ar hela lilla familjen och jobbar utom jag och sushi. Vi sitter i vardagsrummet, ingen musik inget oljud. Jag ar helt slut! igar jobbade jag ett 13h pass pga ett olagligt personalmote, det var liksom ingen ide att aka hem imellan och idag 9-530.. Imorgon ar jag ledig, 1 av 5 lediga dagar i december manad.
.
Godnatt

Kommentarer
Postat av: mor

Men ååååååååååååå vad du e dålig på att skriva i din blogg- ------:, Nu e paketet på väg, skyll dej själv när du inte visst vad du vill ha.....nu får du ta det du får...om du kommer att gilla det????? Take it or live it...HAhahahahaha. Morgan får iallafall 2 cider å åboringar. P:k. mor Skype på fredag 6/1???

2012-01-03 @ 19:49:31
Postat av: Hasse

Nå va sa du nu då då mamma kom på besök blir inte många dagar kanske men tillräckligt för lite tjejsnack Hls Hasse

2012-01-09 @ 12:50:14
Postat av: Hasse

Vill bara såga GRATTIS på födelsedagen. Det är ju svensk tid 11 jan som du fyller och som är rätt dag o tid och bara säga GRATTIS på // Hasse ( blev först va´) Kom just hem från jobbet så passade på Förresten prata med mor om Gator-Skin Gittan hittde inget i FL

2012-01-11 @ 00:09:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0